Θέλει να «δέσει» στο Λιμάνι τον Πίτερς ο Ολυμπιακός

Άλεκ Πίτερς

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Θέλει να «δέσει» στο Λιμάνι τον Πίτερς ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:30 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 27.12.2023

Άλεκ Πίτερς και Ολυμπιακός έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal.

Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν την επόμενη μέρα και αυτή έχει να κάνει με τον Άλεκ Πίτερς, τον οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να κρατήσει στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, η πλευρά του Πίτερς και ο Ολυμπιακός έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κουβέντες, προκειμένου να ανανεώσουν πρόωρα το συμβόλαιο, το οποίο ο Αμερικανός υπέγραψε το 2022 και έχει διάρκεια μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Πίτερς την πρώτη του σεζόν είχε συμπληρωματικό ρόλο, όμως φέτος, όντας βασικός, έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, με τα νούμερά του να κάνουν την διαφορά.

Ο 28χρονος φόργουορντ μετράει 15 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο στην φετινή Euroleague, με το PIR του να φτάνει στα 17.3!

Συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει ακόμα, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά, καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί.

Ο Πίτερς κάνει θραύση, ματσάρει τα νούμερα Βεζένκοφ και κλείνει στόματα | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

21:46 - 20.11.2023

Ο Πίτερς κάνει θραύση, ματσάρει τα νούμερα Βεζένκοφ και κλείνει στόματα | Sportal EXPLAINER

Από το μηδέν στον τελικό της Euroleague, με ένα τεράστιο «πρέπει» να βαραίνει τις πλάτες του. Ο Άλεκ Πίτερς κλήθηκε να μπει στα παπούτσια του Σάσα Βεζένκοφ, κανείς δεν τον πίστευε, ωστόσο είχε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και αυτό ήταν αρκετό. Ο Αμερικανός φόργουορντ κάνει θραύση σε Euroleague & Basket League, καλύπτει σε νούμερα το κενό που άφησε ο Σάσα Βεζένκοφ, σουτάρει με 50%(!) έξω από τα 6.75 και δικαιώνει απόλυτα τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

22:58 - 02.11.2023

Η εκπληκτική εμφάνιση του Πίτερς στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ με 19 πόντους

Μια εκπληκτική εμφάνιση που, όμως, δεν συνοδεύτηκε από τη νίκη. Ο Άλεκ Πίτερς ήταν εκπληκτικός στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ στην Πόλη (79-77), καταγράφοντας 19 πόντους (7/8 δίπ., 1/3 τρίπ., 2/2 β.), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής.