Πολιτικός αναλυτής του Alpha εμφάνισε κασκόλ του Ολυμπιακού στο πάνελ (vid)

Το «ερυθρόλευκο» κασκόλ του Γιώργου Προκοπάκη

i

© Glomex

Πολιτικός αναλυτής του Alpha εμφάνισε κασκόλ του Ολυμπιακού στο πάνελ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:02 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 21.05.2023

Στο πάνελ του Alpha για το Exit Poll των εκλογών, ο πολιτικός αναλυτής Γιώργος Προκοπάκης εμφάνισε ένα κασκόλ του Ολυμπιακού, ενόψει του τελικού που δίνει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκτός από τις εκλογές, τα βλέμματα έχει τραβήξει και ο τελικός του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις κάλπες, ωστόσο πολλοί είναι και αυτοί που θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των Πειραιωτών για τον θρόνο της Euroleague. Στην εκπομπή του Alpha για το Exit Poll, ο πολιτικός αναλυτής Γιώργος Προκοπάκης εμφάνισε ένα «ερυθρόλευκο» κασκόλ, με σκοπό να φέρει το κατάλληλο γούρι.

Πολλοί είναι αυτοί που εκτός από τις εκλογές, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για το σημερινό ματς του Ολυμπιακού. Να θυμίσουμε, ορισμένοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησαν μία χάρη από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος. 

Συγκεκριμένα, οι πολιτικοί συντάκτες πρότειναν στον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί μία γιγαντοοθόνη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό, ενώ να θυμίσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει πως είναι φίλος του Ολυμπιακού.