Ολυμπιακός: Θεραπεία για Σλούκα, την τελευταία στιγμή κρίνεται για Κάουνας

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Ολυμπιακός: Θεραπεία για Σλούκα, την τελευταία στιγμή κρίνεται για Κάουνας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:39 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 14.03.2023

Ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε θεραπεία την Τρίτη (14/3), με την συμμετοχή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις να κρίνεται την τελευταία στιγμή!

Εκτός προπονήσεων έμεινε για ακόμα μια ημέρα ο Κώστας Σλούκας. 

Ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και απουσίασε από το παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα, με τον ηγέτη των Πειραιωτών να συνεχίζει να είναι εκτός. 

«Καμίνι» το ΣΕΦ με Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

14:21 - 14.03.2023

«Καμίνι» το ΣΕΦ με Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι έτοιμη να ανακοινώσει ένα ακόμη sold out με μόλις 500 εισιτήρια μένουν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague στις 31 Μαρτίου.

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (14/3) ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε θεραπεία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στην επιστροφή της ομάδας στα παρκέ, μετά το ρεπό, να μην έχει διαθέσιμο τον διεθνή γκαρντ. 

Η θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη ο Κώστας Σλούκας είναι πιθανό να τον κρατήσει εκτός από το παιχνίδι απέναντι στη Ζάλγκιρις, καθώς την τελευταία στιγμή θα κριθεί το αν ο έμπειρος γκαρντ μπει στο αεροπλάνο για Κάουνας. 

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει αύριο (15/03) για το Κάουνας με πτήση τσάρτερ, ενώ οι Ερυθρόλευκοι θα βρίσκονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 14:30, χρονικό σημείο στο οποίο θα ξεκαθαρίσει και το αν θα παίξει ή όχι ο Σλούκας απέναντι στη Ζάλγκρις.