Το... διαστημικό video του Ολυμπιακού για τη μέρα της μεγάλης «μάχης» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
i

printscreen

Το... διαστημικό video του Ολυμπιακού για τη μέρα της μεγάλης «μάχης» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 14:35 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 09.05.2023

H KAE Ολυμπιακός προώθησε στα social media ένα εμπνευσμένο οπτικοακουστικό υλικό που προετοιμάζει τους «ερυθρόλευκους» για το κρισιμότερο -μέχρι στιγμής- παιχνίδι της χρονιάς: Το Game 5 κόντρα στην Φενέρμπαχτσέ με... φόντο το Final Four του Κάουνας

Οι συντεταγμένες δόθηκαν! Το μεγάλο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης (9/5, 21:30) και ο Ολυμπιακός θύμισε στους απανταχού φίλους του τον μεγάλο σκοπό. 

Μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα τη δική του προαναγγελία του καθοριστικού Game 5 με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, εκεί όπου όποιος νικήσει παίρνει ταυτόχρονα και την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας. 

Για να υπενθυμίσει την κρισιμότητα του αγώνα η ΚΑΕ έβαλε όλη της την τέχνη και ο... σκηνοθέτης την καλλιτεχνική του ματιά. Έτσι λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» έφτιαξαν ένα video εν όψει της αναμέτρησης με τον τούρκικο σύλλογο με την εισαγωγή να ξεκινάει από το διάστημα και να καταλήγει στη δράση που θα λάβει χώρα στο φαληρικό γήπεδο.  

O Ολυμπιακός παράλληλα με την αγωνιστική του παρουσία φέτος, έχει αναβαθμίσει και το τμήμα multimedia, που παράγει εντυπωσιακά video clip καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, με σενάριο, έμπνευση και πολλές φορές με χιούμορ. Αν θυμηθεί κανείς τις video ανακοινώσεις με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να κάνει κούρα ομορφιάς ή αυτό με τον Τόμας Ουόκαπ να παραγγέλνει χταπόδι, θα καταλάβει...