Ολυμπιακός: Το παλεύει για Εφές ο Σλούκας
i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Ολυμπιακός: Το παλεύει για Εφές ο Σλούκας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 11:47 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 01.02.2023

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απών στην «άλωση» της Ulker Sports κόντρα στην Φενέρμπαχτσε με τον διεθνή πλέι μέικερ του Ολυμπιακού να το παλεύει για να παίξει μεθαύριο στο ΣΕΦ απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Ο Κώστας Σλούκας έγραψε απουσία από την απόδραση του Ολυμπιακού με το επιβλητικό 73-93 επί της Φενέρμπαχτσε στην Ulker Sports αλλά θέλει να γράψει παρουσία μεθαύριο στη δεύτερη ελληνοτουρκική μονομαχία για τους «ερυθρόλευκους» στη διάρκεια της τρέχουσας διαβολοβδομάδας. Αυτή μεθαύριο (03/02, 21:45) με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ.

Ο διεθνής πλέι μέικερ του Ολυμπιακού και συνάμα εκ των «εγκεφάλων» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής (27/01) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα στο 16΄ του είχε αποχωρήσει για τα αποδυτήρια και αποφασίστηκε να μην επιστρέψει στο παρκέ για να προφυλαχτεί.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Σλούκας την επομένη έδειξαν πως είχε υποστεί κάκωση οσφυϊκής μοίρας, αιμάτωμα τετραγώνου οσφυϊκού. Μία διάγνωση που ήταν επόμενο να τον θέσει εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής (29/01) για την Basket League με τον Άρη στο ΣΕΦ αλλά όπως αποδείχτηκε και σε αυτό κόντρα στην πρώην ομάδα του. Την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη... με τον Αϊζάια Κάνααν να μπήκε στα παπούτσια του.

Πλέον αυτό που απομένει είναι αν θα τερματίσει τον αγώνα δρόμου που είχε ξεκινήσει για να προλάβει το μεθαυριανό ραντεβού στο ΣΕΦ. Η κρίσιμη μέρα θεωρείται η σημερινή για τον Σλούκα ώστε να μπορέσει να τεστάρει τον εαυτό του έστω μία φορά στο παρκέ πριν το τζάμπολ και μάλιστα ακόμη και σε μέρος αν όχι σε όλη την προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένει το παιχνίδι της Κυριακής στο Λαύριο για την Basket League.

Λογικά στο μεθαυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στη διάθεση του Μπαρτζώκα θα βρίσκεται και ο Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη μετά τον τραυματισμό του 2'03'' πριν το τέλος του παιχνιδιού της Κυριακής (29/01) με τον Άρη στο ΣΕΦ για την Basket League αλλά κρίθηκε να μείνει εκτός αποστολής κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Tags: