Πανζουρλισμός για τους πρωταθλητές - Χιλιάδες κόσμου στο ΣΕΦ υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό! (gallery & vids)

Πανζουρλισμός για τους πρωταθλητές - Χιλιάδες κόσμου στο ΣΕΦ υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό! (gallery & vids)

Τζιοβάνι Ζάκαρη Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:40 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 01:44 - 16.06.2023

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, υποδέχτηκαν την αποστολή αποθεώνοντας παίκτες, Μπαρτζώκα και αδερφούς Αγγελόπουλους.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από όσα διαδραματίστηκαν πέριξ του γηπέδου λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου και μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν σε τρομερή βραδιά από την περιφέρεια και με εντυπωσιακή ευστοχία έξω από τα 6,75μ (11/17 τρίποντα) κυριάρχησαν στο παρκέ μέχρι και τη διακοπή του αγώνα και πανηγύρισαν τον δεύτερο σερί τίτλο τους και τρίτο φετινό επί ελληνικού εδάφους μετά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά έχουν στήσει από νωρίς πάρτι στο ΣΕΦ, προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όταν εμφανίστηκε η αποστολή με τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες επικράτησε πανδαιμόνιο.

Αποθέωση για τους Αγγελόπουλους που μοίρασαν συγχαρητήρια

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είχαν σπεύσει από νωρίς και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο γήπεδο του Ολυμπιακού και περίμεναν την αποστολή, με τον κόσμο να τους αποθεώνει. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού έσπευσαν στα αποδυτήρια όταν κατέβηκαν οι παίκτες από το πούλμαν προκειμένου να τους συγχαρούν για την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος.

Δείτε φωτογραφίες