Χωρίς τον Σλούκα, αλλά με Πίτερς πέταξε ο Ολυμπιακός για την Κωνσταντινούπολη
i

Άλεκ Πίτερς/ ©Intime

Χωρίς τον Σλούκα, αλλά με Πίτερς πέταξε ο Ολυμπιακός για την Κωνσταντινούπολη

Aχιλλέας Μαυροδόντης 08:37 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 30.01.2023

Ο Κώστας Σλούκας δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για το ματς της Τρίτης (31/1) με την Φενέρμπαχτσε. Κανονικά σε αυτή βρίσκεται ο Άλεκ Πίτερς.

Ο Κώστας Σλούκας δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη. Ο Έλληνας γκαρντ αποχώρησε τραυματίας στο ματς των Πειραιωτών με την Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Παρασκευής (27/1) μετά από τη άτσαλη πτώση στο παρκέ με τη μέση. Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από κάκωση οσφυϊκής μοίρας και αιμάτωμα τετραγώνου οσφυϊκού.  

Από την πρώτη στιγμή η συμμετοχή του στο ματς με την Φενέρμπαχτσε για την 21η αγωνιστική της Euroleague  ήταν αμφίβολη, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε. Ο Σλούκας κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με την Εφές την προσεχή Παρασκευή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (3/2). Οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης για το δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» είναι μοιρασμένες. 

Αντίθετα κανονικά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο Άλεκ Πίτερς. Ο 27χρονος φόργουορντ γύρισε το πόδι του στο χθεσινό ματς (29/1) της Basket League κόντρα στον Άρη ωστόσο, όπως όλα δείχνουν πως δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Πόλη θα φανεί αν ο Πίτερς θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στην «Ulker Sports Arena» της Κωνσταντινούπολης.