Οπαδός κουρεύτηκε για να αποσπάσει παίκτη την ώρα που εκτελούσε βολές! (vid)

Οπαδός κουρεύτηκε για να αποσπάσει παίκτη την ώρα που εκτελούσε βολές! (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 15:38 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 05.02.2024

Ιδιαίτερα ευρηματικοί αποδείχθηκαν παίκτες ομάδας του NCAA στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν αντίπαλο από το να ευστοχήσει σε βολές που εκτελούσε!

Έναν περίεργο τρόπο βρήκαν οι φίλοι των Όκλαντ Γκρίζλις προκειμένου να αποσπάσουν την προσοχή ενός αντιπάλου την ώρα που εκτελούσε βολές, αφού ξεκίνησαν να κουρεύουν έναν συνοπαδό τους!

Συμβαίνουν κι αυτά στα γήπεδα και μάλιστα όχι στα ελληνικά που τα έχουμε δει κατά καιρούς όλα, αλλά στις ΗΠΑ που δεν αντιμετωπίζουν και σοβαρά προβλήματα με τους θεατές!

Η ευρηματικότητα των οπαδών των Όκλαντ Γκρίζλις ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού χρειάστηκε να βγουν οι ξυριστικές μηχανές προκειμένου να αποτρέψουν έναν αντίπαλο από το να σκοράρει από το σημείο των ελευθέρων βολών!

Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε στο βίντεο παραπάνω, μια παρέα ανδρών θεώρησε σωστό να αρχίσει να κουρεύει έναν φίλο τους, την ώρα που ο αντίπαλος παίκτης είχε στηθεί στη γραμμή των βολών.

Οι οπαδοί ξεκίνησαν να κουρεύουν τον άντρα, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποσπάσει ακόμα περισσότερο τον αντίπαλο, ξκίνησε να φωνάζει την ώρα που έβλεπε το μαλλί του να γίνεται.... παρελθόν!

Το περιστατικό κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των social media και αν μη τι άλλο οι χρήστες που σχολιάζουν το βίντεο μένουν έκπληκτοι με την ευρηματικότητα αλλά και τη γενναιότητα του φίλου που θυσίασε τα μαλλιά του για την ομάδα του!