Οριστικά χωρίς Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
i

Σάσα Βεζένκοφ / © Intime

Οριστικά χωρίς Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:48 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 30.12.2022

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί οριστικά χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο και απλά οριστικοποιήθηκε. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί οριστικά στις 21:00 στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

«Δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα. Γενικά έχει ενόχληση. Θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο να παίξει. Θα δούμε, όμως». Τάδε έφη στη Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το σημερινό ντέρμπι ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, και μία μέρα μετά ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε.

Ο Βεζένκοφ δεν είχε προπονηθεί το τελευταίο διήμερο με τους «ερυθρόλευκους» ως συνέχεια της απουσίας του από το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας που είχε διεξαχθεί στην Καρδίτσα για την Basket League.

Ο διεθνής Βούλγαρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό και στην προπόνηση της Τετάρτης (28/12) κάνοντας αποθεραπεία. Μάλιστα παρά την αισιοδοξία που υπήρχε σε εκείνο το χρονικό σημείο ότι θα προλάβαινε το σημερινό ντέρμπι αυτή δεν μετουσιώθηκε στην πράξη θα είναι απών από το τελευταίο ραντεβού για το 2022.