Οριστικά χωρίς τον Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας
i

Μάριους Γκριγκόνις / © Ιntime

Οριστικά χωρίς τον Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας

Sportal newsroom 16:28 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 09.03.2024

Ο πρώην γκαρντ της Ζαλγκίρις δεν θα πατήσει τα πάτρια εδάφη αφού κάνει θεραπεία για τις ενοχλήσεις στη μέση του.

Τις υπηρεσίες του Γκριγκόνις θα στερηθεί σε ένα ακόμα παιχνίδι ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Λιθουανός γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του (οσφυαλγία) και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στη Λιθουανία, εκεί όπου οι «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Ζαλγκίρις την Παρασκευή 2/12. 

Ο Γκριγκόνις δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο επερχόμενο ντέρμπι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό (5/12 στο ΣΕΦ) αφού στη θέση του έχει δηλωθεί ο Μπέικον και δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή από τη στιγμή που δεν είναι ακόμα έτοιμος. 

Η απουσία του αποτελεί έναν ακόμα «πονοκέφαλο» για τον κόουτς της ομάδας, ο οποίος στερείται των υπηρεσιών των Σαμαντούροβ και Αβδάλα που είναι τραυματίες. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Λιθουανία έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες στο ΟΑΚΑ, απέναντι στις Βίρτους και Βιλερμπάν, γεγονός που συμβαίνει πρώτη φορά φέτος. Οι «πράσινοι» θέλουν να διευρύνουν το σερί τους, απέναντι σε μια ομάδα που έχει νικήσει τους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους της αγώνες.