Όσα είπε ο Ομπράντοβιτς για το χάος πριν το Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν

Όσα είπε ο Ομπράντοβιτς για το χάος πριν το Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν

Χρήστος Τσάλτας 09:44 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 19.06.2023

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε πολλά παράπονα για την ατμόσφαιρα στο Aleksandar Nikolic Hall, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του Game 3 του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν, τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε ζέσταμα.

Το Game 3 των τελικών της Αδριατικής Λίγκας ήταν άκρως επεισοδιακό, ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν. Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και παίκτες, αλλά και διακοπή, λόγω ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα αυτά, όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους πρωταγωνιστές, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να... βράζει με όσα έγιναν στην Aleksandar Nikolic Hall το βράδυ της Κυριακής. Ο «Ζοτς» τόνισε πως οι παίκτες του δεν μπορούσαν να κάνουν ζέσταμα από την ένταση που υπήρχε στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του διευθυντή της λίγκας, ο οποίος κατέγραψε τα πάντα.

Αρχικά ο Σέρβος προπονητής τόνισε: «Είπα στους παίκτες μου ότι όλα είναι καλά, ας προχωρήσουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν καλύτερος στη τέταρτη περίοδο, δεν ελέγξαμε τα συναισθήματά μας. Συγχαίρω τον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη του. Εμείς κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να νικήσουμε, αν δεν νικήσουμε έχουμε ακόμη ένα ματς στην έδρα μας αυτή τη φορά. Ας προχωρήσουμε παρακάτω».

Όσον αφορά τα όσα έγιναν πριν και κατά την διάρκεια του ματς, είπε: «Ήταν ο διευθυντής της ABA League στο γήπεδο και τα είδε όλα, ήταν πολύ χειρότερα στο ξεκίνημα, δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε για την έναρξη του αγώνα»

Χαμός στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν - Ο Νάναλι δέχθηκε επίθεση από οπαδό (vid)
ABA LIGA

21:51 - 18.06.2023

Χαμός στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν - Ο Νάναλι δέχθηκε επίθεση από οπαδό (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε την ομάδα του και πήγαν στα αποδυτήρια, αφού οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα πέταξαν αναπτήρες στην Παρτίζαν, κατά την ώρα που οι παίκτες έκαναν ζέσταμα και μετά ακολούθησε μεγάλη ένταση, με οπαδό να επιτίθεται στον Νάναλι.

Το κλίμα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν είναι τεταμένο τις τελευταίες μέρες, με τις ανακοινώσεις εκατέροθεν να κάνουν την εμφάνισή τους, δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα σε μια σειρά με τρομερή ένταση και πάθος, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 2-1 υπέρ της Παρτίζαν και το Game 4 να βρίσκεται προ των πυλών.