Έτοιμος ο Μπόλντγουιν: Προπονείται κανονικά στο ΟΑΚΑ – Όλα τα βίντεο στο Sportal

Έτοιμος ο Μπόλντγουιν: Προπονείται κανονικά στο ΟΑΚΑ – Όλα τα βίντεο στο Sportal

Χρήστος Τσάλτας 19:13 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 24.04.2024

Με Μπόλντουιν η προπόνηση της Μακαμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 με Παναθηναϊκό.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε το break στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, έφερε τη σειρά τους στο 0-1, όμως άπαντες στο στρατόπεδο των Ισραηλινών είχαν στο μυαλό τους τον Ουέιντ Μπόλντουιν ο οποίος αποχώρησε με τράβηγμα 8 λεπτά πριν τη λήξη του Game 1.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ άγχωσε την ομάδα του στην αλλαγή του, αφού ο ίδιος δεν... κρατιόταν και τα έβαλε με την τύχη του, χτυπώντας τις καρέκλες για την ατυχία του.

Μετά τον αγώνα το θέμα συζήτησης στις τάξεις της Μακάμπι ήταν αν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι. Η απάντηση δόθηκε λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 24/4. Ο ίδιος πάτησε παρκέ και προπονήθηκε κανονικά δείχνοντας να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Το γεγονός αυτό μόνο θετικό είναι για τον Κάτας. Ο κόουτς της Μακάμπι βασίζεται κατά πολύ στο παιχνίδι του Μπόλντουιν. Του δίνει ελευθερία κινήσεων και μαζί με τον Λορέντζο Μπράουν είναι οι δύο παίκτες που αλλάζουν την εικόνα της ομάδας τους.

Ο ταχυδυναμικός γκαρντ στο πρώτο ματς ήταν από τους παράγοντες που «γύρισαν» τον αγώνα υπέρ της Μακάμπι. Αν και εγκατέλειψε οκτώ λεπτά πριν τη λήξη, είχε προλάβει να κάνει τη... ζημιά στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Για τον λόγο αυτό μια πιθανή απουσία του θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην ομάδα του Ισραήλ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο ίδιος θα αγωνιστεί στο δεύτερο ματς της σειράς.