Ο Μπάλντουιν «κάρφωσε» ξανά τον Ολυμπιακό: «Ποτέ ξανά!»

Ουέιντ Μπάλντγουιν

i

Euroleague

Ο Μπάλντουιν «κάρφωσε» ξανά τον Ολυμπιακό: «Ποτέ ξανά!»

Νίκος Καλαμπάκας 13:34 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 03.09.2023

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ που αγωνίζεται για τη Μακάμπι με tweet του αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι δεν θα ήθελε να ζήσει ξανά ανάλογο συναίσθημα!

Ο Ουέιντ Μπάλντουιν είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει βοηθήσει πολύ τη Μακάμπι να επανέλθει στο τοπ επίπεδο. Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ υπέγραψε πέρυσι στη Μακάμπι και μαζί με τον Λορέντζο Μπράουν έγιναν ο κινητήριος μοχλός στο παιχνίδι της ομάδας του λαού.

Ωστόσο δεν είχε σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε την ίδια διάθεση, κάτι που φάνηκε από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό. Ο Μπάλντουιν βρέθηκε στην ομάδα του Πειραιά τη σεζόν 2019-2020, όμως η παρουσία του εκεί δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο ίδιος δημιούργησε πολλά προβλήματα στους «ερυθρόλευκους» σε μια σεζόν που ούτως ή άλλως αυτά δεν τους είχαν λείψει. Αυτό είχε δηλώσει πρόσφατα και ο τότε συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Μπράντον Πολ, που σε συνέντευξή του είχε «καρφώσει» τον γκαρντ των Ισραηλινών για τη συμπεριφορά του. O Πολ αναφερόμενος στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό είχε σημειώσει ότι ο πρώην συμπαίκτης του είχε φτάσει σε σημείο να έχει λογαριασμό στο Instagram για να κάνει «ζημιά» στην ομάδα, ενώ είχε πει ότι σε κάθε ευκαιρία είχε συγκρούσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. 

Όσο όμως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να ακούει το όνομα του, άλλο τόσο δεν θέλει και ο ίδιος να ακούει για την ελληνική ομάδα.

Σε ποστ του στο twitter ο Μπάλντουιν ανέφερε ότι πριν ξεκινήσει η κάθε σεζόν, ο ίδιος δεν θέλει να σκέφτεται το πέρασμά του από το μεγάλο λιμάνι της χώρας:

«Πριν από κάθε σεζόν σκέφτομαι 2 χρόνια της καριέρας μου. 2016-2017 Μέμφις και 2019-2020 Ολυμπιακός. Μια γρήγορη υπενθύμιση για να μην έχω ξανά αυτό το συναίσθημα……. 5 Οκτωβρίου».