Ούνικς και Περάσοβιτς συνεχίζουν μαζί

Βέλιμιρ Περάσοβιτς

i

Βέλιμιρ Περάσοβιτς / Intime

Ούνικς και Περάσοβιτς συνεχίζουν μαζί

Sportal newsroom 19:42 - 17.06.2023

Ούνικς Καζάν και Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανανέωσαν τη συνεργασία τους, με τον Κροάτη να παραμένει κάτοικος Καζάν για 1+1 χρόνια.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς φαίνεται πως βγάζει… άγκυρα στο Καζάν και την Ούνικς.

Ο 58χρονος θα παραμείνει στην Ούνικς, καθώς συμφώνησε για άλλα 1+1 χρόνια με την ρωσική ομάδα, στην οποία βρέθηκε για πρώτη φορά το 2021 και συνεχίζει ακάθεκτος έκτοτε, με αποκορύφωμα την φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Φέτος, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς στο τιμόνι, η Ούνικς Καζάν κατέκτησε τη φετινή VTB League για πρώτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας στους τελικούς της Λοκομοτίβ Κουμπάν με 4-1 νίκες. Οι δύο πλευρές λοιπόν, μετά από αυτή την μεγάλη επιτυχία, αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί, ανανεώνοντας το συμβόλαιο συνεργασίας τους τουλάχιστον μέχρι τη σεζόν 2023-24.

«Την περασμένη σεζόν κερδίσαμε τη VTB United League και ο καθένας μας θέλει να επαναλάβει αυτή την επιτυχία του χρόνου. Με τέτοιες φιλοδοξίες θα δουλέψουμε τη νέα σεζόν. Η καλοκαιρινή περίοδος είναι εξαιρετικά σημαντική για το χτίσιμο μιας ομάδας και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά» δήλωσε μετά την ανανέωση με την Ούνικς Καζάν ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς.