Πάει για μαγνητική ο Γκάλινατ, που έπαιξε με ένεση στο δεύτερο ημίχρονο!
i

©InTime

Πάει για μαγνητική ο Γκάλινατ, που έπαιξε με ένεση στο δεύτερο ημίχρονο!

Γιάννης Πάλλας 20:51 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 25.11.2023

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ τραυματίστηκε στο πόδι και χρειάστηκε να κάνει ένεση για να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Προμηθέα

Αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη για τον Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος αγωνίστηκε κάνοντας ένεση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Προμηθέα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των «κιτρίνων» τραυματίστηκε στο πόδι στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε να κάνει ένεση για να μπορέσει να βοηθήσει στο δεύτερο ημίχρονο την ομάδα του.

Τη Δευτέρα (27/11) ο Ρομπέρτο Γκάλινατ αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εκτιμηθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι λογικό να είναι προβληματισμένος, καθώς δεν έχει ακόμη στη διάθεση του τον Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς και τον Ίσμαελ Σανόγκο.

Οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές και είναι λογικό να δημιουργούν πρόβλημα στο ροτέισιον και τη λειτουργία της ομάδας από τη στιγμή που έχει διπλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη κάθε εβδομάδα.