Προπονήθηκε και μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό η Γερμανία

Προπονήθηκε και μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό η Γερμανία

Χρήστος Τσάλτας 14:12 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 09.09.2023

Η Γερμανία πάτησε παρκέ στη Ninoy Aquino Arena για τελευταία φορά, με -δικαολογημένες- απουσίες, καθώς προετοιμάζεται πνευματικά για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Σερβία.

Αποστολή στη Μανίλα

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Γερμανία που απέναντι στην Σερβία θα προσπαθήσει για το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας της σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα «πάντσερ» έχουν μια αψεγάδιαστη πορεία στο δρόμο για την κορυφή, καθώς μετρούν 7 νίκες σε ισάιρθμα παιχνίδια, με αποκρύφωμα την επικράτηση κόντρα στην Team USA στον ημιτελικό.

Οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ πάτησαν παρκέ στη Ninoy Aquino Arena. Όχι όλοι όμως, καθώς η προπόνηση ήταν προαιρετική, με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να απουσιάζει και αυτός με τη σειρά του.

Στο παρκέ βρέθηκαν οι Ντένις Σρούντερ, Μόριτζ Βάγκνερ, Μάοντο Λο, Τζούστος Χόλατζ, Νιλς Γκιφάι, οι οποίοι έκαναν προπόνηση σε χαλαρό ρυθμό, θέλοντας να μείνουν σε φόρμα ενόψει του μεγάλου αγώνα.

O Λούκα Ντόντσιτς έβαλε 200+ πόντους και... συνάντησε τον Νίκο Γκάλη και τον Ντράζεν Πέτροβιτς
FIBA WORLD CUP

13:59 - 09.09.2023

O Λούκα Ντόντσιτς έβαλε 200+ πόντους και... συνάντησε τον Νίκο Γκάλη και τον Ντράζεν Πέτροβιτς

Η κατάταξη της Σλοβενίας -μετά τη νίκη επί της Ιταλίας- ήταν η έβδομη θέση, αλλά ο Λούκα Ντόντσιτς δεν είναι απλώς ο πρώτος σκόρερ του φετινού Μουντομπάσκετ. Πλέον ανήκει σε ενα κλειστό κλαμπ θρύλων, μαζί με τον Γκάλη, τον Πέτροβιτς και έναν Κορεάτη. Είναι ο τέταρτος στην ιστορία που έβαλε 200+ πόντους σε παγκόσμιο τουρνουά.

Προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των Γερμανών και άπανρες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πανηγυρίσουν το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο.


Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.