Παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον κόντρα στη Ρίτας ο ΠΑΟΚ!
i

© Intime

Παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον κόντρα στη Ρίτας ο ΠΑΟΚ!

Sportal newsroom 09:27 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 11.01.2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βίλνιους Ρίτας στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς τους για τα Play Ins του BCL με στόχο να ισοφαρίσει και να κάνει ένα ακόμα ταξίδι στη Λιθουανία ώστε να διεκδικήσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να ψάξει την πρόκριση στο Βίλνιους θα επιδιώξει να πάρει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Ρίτας, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς τους για τα Play Ins του FIBA Champions League.

Πήρε το «θρίλερ» το Περιστέρι και πάει για all-in στην Nτιζόν
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:51 - 10.01.2023

Πήρε το «θρίλερ» το Περιστέρι και πάει για all-in στην Nτιζόν

Το Περιστέρι έδωσε μεγάλη μάχη και τα κατάφερε. Νίκησε τη Ντιζόν με 92-88 στην παράταση, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των Play In του Basketball Champions και την επόμενη Τετάρτη (18/1) θα διεκδικήσει την πρόκριση στον «τελικό» της Γαλλίας.

Ο δικέφαλος του βορά είχε γνωρίσει βαριά ήττα στον πρώτο αγώνα της σειράς και απόψε θα επιδιώξει να κάνει το 1-1 και να μπορέσει έπειτα να παίξει την τελευταία του ζαριά στην έδρα του αντιπάλου του, προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στην έδρα του αντιπάλου του.

Ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να κυριαρχήσουν στον τομέα των ριμπάουντ προκειμένου να έχουν τύχη, ενώ στάθηκε και στην επιστροφή των παικτών που απουσίαζαν στον πρώτο αγώνα, επισημαίνοντας ότι «τα παιδιά που έλειπαν στο πρώτο παιχνίδι, ήταν κομβικά, γιατί οι δύο ήταν στη ρακέτα. Και μάλιστα, ήταν δύο παιδιά που έχουν μεγάλη έφεση στο αμυντικό κομμάτι που είναι σημαντικό για εμάς».

Αυτός που θα προκριθεί από τη σειρά θα τοποθετηθεί στον B’ όμιλο της φάσης των «16» του Βasketball Champions League, εκεί όπου ήδη έχουν προκριθεί η Βόννη και η Μανρέσα, ενώ εκτός από τον ΠΑΟΚ και τη Ντιζόν θέση στο γκρουπ διεκδικεί και ένας εκ των Μπασακσεχίρ και Οστάνδη.