Παναθηναϊκός: Αποχώρησε κουτσαίνοντας από το ΟΑΚΑ ο Λι - Τι είπε στους φιλάθλους που τρόμαξαν

Πάρις Λι

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε κουτσαίνοντας από το ΟΑΚΑ ο Λι - Τι είπε στους φιλάθλους που τρόμαξαν

Ηλίας Λαλιώτης 00:00 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 23.04.2023

Ο Πάρις Λι φάνηκε να χτυπάει κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Κολοσσός, συνέχισε να αγωνίζεται, αλλά αργότερα αποχώρησε από το ΟΑΚΑ χωρίς να πατάει καθόλου καλά το πόδι του.

Γεμάτο απρόοπτα ήταν το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού για τα playoffs της Basket League κόντρα στον Κολοσσό.

Αρχικά ο Ντουέιν Μπέικον τρόμαξε όσους ήταν στο ΟΑΚΑ, όταν συγκρούστηκε με τον Μάικλ Ντίξον και αμφότεροι βρέθηκαν στο παρκέ να πονάνε. Τελικά ο άσος του Κολοσσού ήταν αυτός που τραυματίστηκε, με τον Αμερικανό του Τριφυλλιού να συνεχίζει κανονικά.

Στην τρίτη περίοδο ήταν η σειρά του Πάρις Λι να «παγώσει» τους πάντες. Ο Αμερικανός γκαρντ πήδηξε για να δώσει πάσα και προσγειώθηκε άτσαλα, με τα πόδια του να ανοίγουν. Στην αρχή έδειξε να πονάει, όμως μετά από λίγο σηκώθηκε και συνέχισε να αγωνίζεται.

Αυτοί που πραγματικά τρόμαξαν, όμως, ήταν όσοι περίμεναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού έξω από τα αποδυτήρια και είδαν τον Λι να βγαίνει κουτσαίνοντας

Μάλιστα, μετά βίας πατούσε το ένα πόδι του, αλλά στους φιλάθλους που ρωτούσαν με αγωνία αν είναι κάτι σοβαρό ο Αμερικανός απάντησε: «Μόλις έκανα μια θεραπεία. Θα είμαι εντάξει, θα είμαι έτοιμος».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (26/4, 15:45) τον Κολοσσό στη Ρόδο, με την κατάσταση του Πάρις Λι να ξεκαθαρίζει μέσα στο επόμενο διήμερο.