Αταμάν για το 7ο αστέρι: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για αυτό είμαι εδώ με αυτό το ρόστερ»

Εργκιν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν για το 7ο αστέρι: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για αυτό είμαι εδώ με αυτό το ρόστερ»

Ηλίας Λαλιώτης 20:11 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 18.09.2023
Ο Εργκίν Αταμάν, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης της Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τον νέο Παναθηναϊκού και την σημασία του ιερού βράχου της Ακρόπολης, με τον έμπειρο Τούρκο κόουτς να αναφέρεται και στην Euroleague, τονίζοντας πως τίποτα δεν είναι αδύνατο για τους Πράσινους. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ξεκινήσω με το τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα στην ομάδα. Μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να επισκεφτώ τα ιστορικά σημεία της Αθήνας, μόνο την Ακρόπολη στα παιχνίδια που ήρθα στην Ελλάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η Ακρόπολη είναι από τα σημαντικότερα μνημεία όχι μόνο της Αθήνας, αλλά όλου του κόσμου και ο Παναθηναϊκό όχι μόνο η καλύτερη ομάδα της Αθήνας, αλλά όλης της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και τόσο πολύ κόσμο.

Ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει αναλάβει να συνεχίζει τον θρύλο της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ όχι μόνο μαζί του, αλλά με όλους. Η φετινή εμφάνιση είναι η πρώτη που θα έχει πάνω της την Ακρόπολη».

Tags: