Μετράει αντίστροφα για την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός!

Εργκίν Αταμάν και Σάνι Μπετσίροβιτς στο ΟΑΚΑ

i

©Intime

Μετράει αντίστροφα για την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός!

Ηλίας Λαλιώτης 12:05 - 23.08.2023

Ξεκινούν τις ατομικές προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού που πλέον μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός ανυπομονεί να ξεκινήσει τη νέα σεζόν που βρίσκει την ομάδα πιο δυνατή σε όλα τα επίπεδα και ήδη κάποιοι από τους παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν πατήσει το παρκέ του ΟΑΚΑ προκειμένου να κάνουν ατομικές προπονήσεις.

Οι Έλληνες αθλητές του Παναθηναϊκού (εκτός των διεθνών) καθώς και ο Μάριους Γκριγκόνις (βρίσκεται στην Αθήνα για προπονήσεις από την 1η Αυγούστου) έχουν σηκώσει ήδη τα μανίκια και και τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να εξασκηθούν μόνοι τους.

Ο Λιθουανός άσος και οι Κώστας Σλούκας, Λευτέρης Μαντζούκας, Κώστας Αντετοκούνμπο, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και Νεοκλής Αβδάλας δουλεύουν επί καθημερινής βάσης σε ατομικό επίπεδο μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του Εργκίν Αταμάν εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος προπονητής, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας. Η Τουρκία διοργάνωσε το προ προ Ολυμπιακό τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη, όμως στον τελικό του "Σιν΄λαν Ερντέμ" ηττήθηκε από την Κροατία.

Ο Εργκίν Αταμάν θα ξεκουραστεί λίγες μόνο μέρες και στη συνέχεια θα σηκώσει κι αυτός τα μανίκια προκειμένου να πιάσει δουλειά.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και άπαντες στον οργανισμό εργάζονται σκληρά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα.