«Μάχη» στην Βαρκελώνη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ντίνος Μήτογλου

i

© Intime

«Μάχη» στην Βαρκελώνη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 08:39 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 03.11.2023

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30) για την 6η αγωνιστική της Euroleague, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Η νίκη στο ντέρμπι του ΣΕΦ, απέναντι στον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική της Basket League, έδωσε... φτερά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοδοξεί να «χτίσει» πάνω στη νίκη αυτή και να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Το έργο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο.

Στον δρόμο της θα βρεθεί η Μπαρτσελόνα, του Ρότζερ Γκριμάου, που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα στο clasico από την Ρεάλ Μαδρίτης, στο WiZink Center. Κάτι που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας για τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Η νίκη απέναντι στην Μπασκόνια, αλλά και η επικράτηση στο ΣΕΦ, ιδίως με τον τρόπο που ήρθε, έδωσε μεγάλη ώθηση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τους Καταλανούς στο Palau Blaugrana με σημαντικές απουσίες. Διότι πέραν του Ιωάννη Παπαπέτρου που είναι εκτός δράσης, νοκ άουτ έχουν τεθεί και οι Κώστας Σλούκας, Λούκα Βιλντόζα, με τον coach Αταμάν να μην έχει στη διάθεσή του τους δύο πλέι μέικερ του συνόλου.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκολας Λαπροβίτολα πολύ δύσκολα θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι, καθώς ο Ρότζερ Γκριμάου δεν εξέφρασε αισιοδοξία πως θα μπορέσει να τον έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι αυτό, με τους Καταλανούς να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, σε ένα παιχνίδι που τα βλέμματα όλων βρίσκονται στην κόντρα του Ουίλι με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 21:30

Μπασκόνια - Παρτίζαν 21:30

Βίρτους Μπολόνια - Αναντολού Εφές 21:30

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός και όλα τα highlights της ημέρας