Ανησυχία για Μωραΐτη στον Παναθηναϊκό - Αποχώρησε υποβασταζόμενος στο ημίχρονο (vid)

Ανησυχία για Μωραΐτη στον Παναθηναϊκό - Αποχώρησε υποβασταζόμενος στο ημίχρονο (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 21:25 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 23.10.2023

Νέο απρόοπτο στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Μωραΐτη να τραυματίζεται στον αγώνα με το Λαύριο και να αποχωρεί με δεμένο πόδι προς τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ το Λαύριο για την τρίτη αγωνιστική της Basket League, με τον Εργκίν Αταμάν να ξεκουράζει τον Κώστα Σλούκα, αλλά και τον Ματίας Λεσόρ, τον οποίο άφησε εκτός της εξάδας ξένων του Τριφυλλιού.

Φυσικά, δεν υπολόγιζε και στον τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου, για τον οποίο εκκρεμεί η οριστική απόφαση για το αν θα μπει στο χειρουργείο, κάτι που θα τον αφήσει 3 με 4 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου στην αναμέτρηση με το Λαύριο, προέκυψε και νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Σε μια ανύποπτη φάση ο Μωραΐτης προσγειώθηκε πάνω στον Γκρόμοβς και γύρισε το πόδι του. 

Έδειξε να πονάει αρκετά και κατευθύνθηκε στον πάγκο κουτσαίνοντας, ενώ στη συνέχεια, με τη λήξη του ημιχρόνου, αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια με πάγο στο πόδι.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για διάστρεμμα, ωστόσο, περισσότερα θα γίνουν γνωστά, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Έλληνας γκαρντ.