Επιστροφή Μήτογλου μετά από 573 μέρες - Και επίσημα στη 12άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Επιστροφή Μήτογλου μετά από 573 μέρες - Και επίσημα στη 12άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Ηλίας Λαλιώτης 20:36 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 20.10.2023

Ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται και επίσημα στη 12άδα που θα παρατάξει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ, για την 4η αγωνιστική της EuroLeague.

Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος βρίσκεται και επίσημα στη 12αδα για τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ ήταν τραυματίας και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος σε επίσημους αγώνες, ενώ τελευταία φορά που συμμετείχε σε ματς κανονική περιόδου ήταν πριν από ενάμιση χρόνο, αφού είχε μεσολαβήσει η τιμωρία του για την υπόθεση ντόπινγκ.

Συγκεκριμένα από τις 26 Μαρτίου 2022 και το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τη Βαρέζε για το ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτό έμελλε να ήταν και το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι. Έκτοτε μεσολάβησαν 573 ημέρες μέχρι σήμερα και την επιστροφή του σε 12άδα.

Πλέον το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Μήτογλου είχε υποστεί θλάση στη γάμπα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον ημιτελικό του Super Cup κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική για τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Παπαπέτρου, που αναμένεται να απουσιάσει για περίπου 1,5 μήνα, λόγω επέμβασης που θα κάνει στο γόνατο.

Αναλυτικά η 12άδα που έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Γκάι, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.