Παίζουν με Άλμπα στο Βερολίνο οι Ναν και Βιλντόζα - Η πρώτη προπόνηση του Αμερικανού στο ΟΑΚΑ (pics)

Παίζουν με Άλμπα στο Βερολίνο οι Ναν και Βιλντόζα - Η πρώτη προπόνηση του Αμερικανού στο ΟΑΚΑ (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 18:45 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 08.11.2023

Ο Κέντρικ Ναν πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο, όπως και ο Λούκα Βιλντόζα.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στην Ελλάδα, πριν αναχωρήσει για το Βερολίνο όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (10/11, 21:00) την Άλμπα για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες και έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έτσι αναμένεται να είναι στην αποστολή για τη Γερμανία, με τον Τούρκο προπονητή να κρίνει πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει.

Κανονικά προπονήθηκε την Τετάρτη (8/11) και ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (9/11) για το Βερολίνο.

Νωρίτερα, ο Κέντρικ Ναν μετέβη στο «Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ» και υποβλήθηκε στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.

«Πάμε ΟΑΚΑ και στον εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου»

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη δυνατότητα των φιλάθλων να παρακολουθήσουν από το ΟΑΚΑ την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει στους φιλάθλους της τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλους τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην Euroleague στο πλήρως ανανεωμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ, μαζί με τους αθλητές που θα είναι εκτός αποστολής!

Η αρχή έγινε την περασμένη Παρασκευή (3/11) όταν οι φίλοι της ομάδας μας παρακολούθησαν την αναμέτρηση με την FC Barcelona μαζί με τους αθλητές μας, Λούκα Βιλντόζα και Ιωάννη Παπαπέτρου καθώς και τον assistant coach, Βασίλη Σίμτσακ.

Η συνέχεια θα δοθεί στον αγώνα της Παρασκευής με την Alba Berlin (10/11, 21:00).

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία να παρακολουθήσετε και αυτή τη σημαντική ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό, συνοδεία κρασιού και premium ποτών και καλεσμένους τους αθλητές της ομάδας μας που δεν θα έχουν ταξιδεύσει με την αποστολή.

Πρόκειται για ακόμη μια κίνηση αναβάθμισης της «ΟΑΚΑ experience», η οποία επεκτείνεται και στις ημέρες κατά τις οποίες δεν διεξάγονται αγώνες στο «σπίτι» μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους ακολουθώντας μέσω του More.com

* Οι θέσεις είναι περιορισμένες».