Παναθηναϊκός - Μπάγερν: Να μπει με το δεξί στη «διαβολοβδομάδα» και να πάρει ψυχολογία ενόψει ντέρμπι

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Παναθηναϊκός - Μπάγερν: Να μπει με το δεξί στη «διαβολοβδομάδα» και να πάρει ψυχολογία ενόψει ντέρμπι

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:55 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 28.03.2023

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (28/3,20:30) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Τρίτης (28/3,20:30, Novasports 4) την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «πράσινοι» θέλουν αφενός με το δεξί στη «διαβολοβδομάδα» και αφετέρου να πάρουν ψυχολογία και ώθηση ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (31/3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη που βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-20, ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από τη Μπαρτσελόνα, με 88-74. 

H Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στη 15η θέση της Euroleague, με ρεκόρ 11-19. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Χρήστος Σερέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη Αγραβάνη και Ματέους Πονίτκα, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση και συνεπώς μένουν εκτός «μάχης».

Από τη μεριά του ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν υπολογίζει τους Όγκουστιν Ρούμπιτ, Οθέλο Χάντερ και Ελίας Χάρις, που είναι τραυματίες, ενώ απών θα είναι και ο Όγκνιεν Γιάραμαζ, ο οποίος έκανε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

«Προφανώς, δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι καθώς κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Κάθε φορά πρέπει να μαζεύουμε τα κομμάτια μας και τις δυσκολίες μας γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Θέλουμε να έχουμε μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, κάτι που δεν έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μπάγερν. 

Πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα, από εκεί πρέπει να ξεκινάμε, το λέω συνέχεια. Δυστυχώς, δεν είμαστε συμπαγείς σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι καθώς παίζουμε στην έδρα μας και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ματς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σερέλης για το αποψινό ματς. 

«Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις στην έδρα του, είχε την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και την περασμένη εβδομάδα. Αλλά θέλουμε επίσης να πάρουμε μαζί μας κάθε πιθανή νίκη στην Euroleague και θα δοκιμάσουμε τα πάντα ξανά την Τρίτη», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Tags: