Εξελίξεις με τον Γιώργο Παπαγιάννη - «Σε επαφή με αρκετούς οργανισμούς του NBA όσο είναι στις ΗΠΑ»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στη Βοστώνη

i

© Twitter Ruben Delrosario

Εξελίξεις με τον Γιώργο Παπαγιάννη - «Σε επαφή με αρκετούς οργανισμούς του NBA όσο είναι στις ΗΠΑ»

Ηλίας Λαλιώτης 15:07 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 27.06.2023

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα στη Βοστώνη, με τον προπονητή του Ρούμπεν Ντελροσάριο να επιβεβαιώνει τις επαφές του με οργανισμούς του NBA - Τα δεδομένα για τον Έλληνα σέντερ και οι πιθανότητες παραμονής στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Βοστώνη το τελευταίο διάστημα, καθώς συμμετέχει σε ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης και ενδυνάμωσης, κάτω από τις οδηγίες του Ρούμπεν Ντελροσάριο. Πρόκειται για τον ιδρυτή της Lead Guard Academy, η οποία ειδικεύεται τα τελευταία χρόνια στις ατομικές προπονήσεις, βασισμένες στις ανάγκες κάθε αθλητή, με στόχο τη βελτίωση συγκεκριμένων στοιχείων του παιχνιδιού τους.

Ο Έλληνας σέντερ προπονείται μαζί με τον Ντάριν Σμιθ Τζούνιορ, ο οποίος ετοιμάζεται για τη rookie σεζόν του στο κολέγιο του Central Connecticut State University και όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, δουλεύει αρκετά μεταξύ άλλων και το σουτ του από μακρινή απόσταση. Ένα στοιχείο που είδαμε να βάζει αρκετά στο παιχνίδι του τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και επιθυμεί να το εξελίξει ακόμα περισσότερο.

Το Sportal είχε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ του για τον Γιώργο Παπαγιάννη και το μέλλον του, πως με αφορμή και την παρουσία του στις ΗΠΑ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με ομάδες του NBA, καθώς στο μυαλό του υπάρχει όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, μετά το πρώτο πέρασμά του. Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει και ο προπονητής του στη Βοστώνη, Ρούμπεν Ντελροσάριο.

Συγκεκριμένα έγραψε σε tweet του: «Καλή τύχη στον Ντάριν Σμιθ Τζούνιορ, καθώς ξεκινά την πρωτοετή θητεία του στο CCSU. Και καλή τύχη στον Γεώργιο Παπαγιάννη (πρώην επιλογή στο draft και σήμερα στον δυνατό Παναθηναϊκό της Euroleague) καθώς είναι σε επαφή με πολλούς οργανισμούς του NBA όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ»!

To tweet του Ρούμπεν Ντελροσάριο

Εξέλιξη που λέει πολλά για τη διάθεση του Έλληνα σέντερ, τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση για το μέλλον του στους Πράσινους. Από τον Παναθηναϊκό ζυγίζουν όλα τα δεδομένα, καθώς Εργκίν Αταμάν και Σάνι Μπετσίροβιτς έχουν σχεδιάσει διαφορετικές εκδοχές κάθε πλάνου και κάποιες υποθέσεις εξαρτώνται από την πορεία άλλων.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Κέβιν Πάντερ και εν αναμονή των εξελίξεων στις συζητήσεις με τον Ματίας Λεσόρ, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Παπαγιάννη, με το Τριφύλλι να είναι έτοιμο και στο ενδεχόμενο μη παραμονής του διεθνή άσου στην ομάδα.