Τα νούμερα που διάλεξαν Σλούκας, Χουάντσο, Παπαπέτρου και οι υπόλοιποι παίκτες στον Παναθηναϊκό

Ντίνος Μήτογλου και Κώστας Σλούκας

Τα νούμερα που διάλεξαν Σλούκας, Χουάντσο, Παπαπέτρου και οι υπόλοιποι παίκτες στον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 12:36 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 31.08.2023

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε στην EuroLeague το ρόστερ της νέας σεζόν - Τα νούμερα που διάλεξαν οι νέοι παίκτες

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με την επίσημη «πρώτη» προπόνηση την Πέμπτη (31/8) και την Παρασκευή (1/9) αναχωρεί για τη Σλοβενία και τη Κράνισκα Γκόρα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο για μια εβδομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του (με εξαίρεση τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Μωραΐτη που έχουν υποχρεώσεις στο Μουντομπάσκετ) πιάνουν δουλειά για να βρουν χημεία και να δημιουργήσουν το σύνολο που θα διεκδικήσει την επίτευξη των μεγάλων στόχων που υπάρχουν για τη νέα σεζόν.

Μήνυμα Αταμάν σε Ολυμπιακό: «Είμαι πλέον εδώ, δεν θα είναι εύκολο - Δικές μου επιλογές όλοι οι παίκτες»
EUROLEAGUE

19:35 - 29.08.2023

Μήνυμα Αταμάν σε Ολυμπιακό: «Είμαι πλέον εδώ, δεν θα είναι εύκολο - Δικές μου επιλογές όλοι οι παίκτες»

O Εργκίν Αταμάν έστειλε μήνυμα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη και αναφέρθηκε στη πιθανότητα περαιτέρω ενίσχυσης αν κριθεί απαραίτητο μετά τα φιλικά προετοιμασίας.

Ο Τούρκος προπονητής σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως το ρόστερ προς το παρόν είναι ολοκληρωμένο, ωστόσο ανάλογα με την εικόνα που θα έχει από τα φιλικά παιχνίδια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας ακόμα προσθήκης από την αγορά του NBA.

Το δεδομένο είναι πως το ρόστερ δηλώθηκε στην EuroLeague (μπορεί φυσικά να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή για προσθήκη ή αφαίρεση κάποιου παίκτη) κι έγιναν γνωστά και τα νούμερα που θα έχουν στη φανέλα τους νέοι και παλιοί.

Ο Κώστας Σλούκας, όπως είχε ήδη γίνει γνωστό από την πρώτη στιγμή, θα έχει το «10», ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ το «41» που τον συνοδεύει σε όλη του την καριέρα. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που επιστρέφει στο Τριφύλλι μετά από έναν χρόνο στην Παρτιζάν, αφήνει το «10» για το «21» που έχει και στην Εθνική Ελλάδας.

Στο ρόστερ υπάρχει κανονικά με το «0» και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, αλλά και ο αδερφός του Γιώργος Καλαϊτζάκης (χωρίς νούμερο, αν και στο site του Παναθηναϊκού είναι με το 16), που έχει ακόμα συμβόλαιο, αλλά τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Όπως και ο Νεοκλής Αβδάλας που θα δοθεί δανεικός.

Αναλυτικά το ρόστερ και τα νούμερα των παικτών του Παναθηναϊκού:

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης 0

Λούκα Βιλντόζα 2

Κάιλ Γκάι 3

Δημήτρης Μωραΐτης 6

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι 8

Κώστας Σλούκας 10

Γιώργος Καλαϊτζάκης 16

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ 20

Ιωάννης Παπαπέτρου 21

Τζέριαν Γκραντ 22

Κώστας Αντετοκούνμπο 37

Ματίας Λεσόρ 26

Μάριους Γκριγκόνις 40

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ 41

Κωνσταντίνος Μήτογλου 44

Λευτέρης Μαντζούκας 72