Ισoπεδωτικός Μήτογλου κόντρα στην Μπασκόνια

Ισoπεδωτικός Μήτογλου κόντρα στην Μπασκόνια

Χρήστος Τσάλτας 23:11 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 27.10.2023

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Μπασκόνια, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Ντίνο Μήτογλου να δίνει το σύνθημα και να είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας του στο παρκέ.

Η βραδιά στο κλειστό του ΟΑΚΑ άνηκε στον Ντίνο Μήτογλου. Ο διεθνής φόργουορντ ήταν καταλυτικός απέναντι στην Μπασκόνια και έδωσε τον τόνο, πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ηγήθηκε του Παναθηναϊκού και τον οδήγησε εκ του ασφαλούς στο τελικό 95-81 κόντρα στην ομάδα του Χοάν Πεναρόγια

Ο «Μήτο« πήρε το τριφύλλι από το χέρι στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής και του έδωσε πνοή σε σημεία που η ομάδα του είχε ανάγκη. Το κοντέρ έγραψε 23 πόντους με 7/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/3 βολές, ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ, για να κάνει ακόμα πιο γεμάτη τη στατιστική του σε μια άκρως παραγωγική εμφάνιση.

Με την εικόνα αυτή ο διεθνής φόργουορντ απέδειξε πως επέστρεψε για τα καλά στο κορυφαίο επίπεδο, αποτελώντας τον game changer του Παναθηναϊκού σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε ανάγκη από το θετικό αποτέλεσμα.

Λίγη ώρα με το πέρας του αγώνα, ο διεθνής άσος είπε: «Ήταν μια σημαντική νίκη. Η Μπασκόνια είναι πολύ καλή ομάδα αλλά είχε απουσίες. Παρόλα αυτά έπαιξε καλό μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος που στο δεύτερο παίξαμε καλή άμυνα. Συγχαρητήρια στον Ματίας και όλους τους συμπαίκτες μου.

Ελπίζω να δείτε περισσότερα από εμένα στην συνέχεια. Δεν είμαι στο 100% ακόμα. Προσπαθώ κάθε φορά το καλύτερο για την ομάδα μου. Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα».