Ο Μπετσίροβιτς δεν ήταν στο ΟΑΚΑ, αλλά στο Βελιγράδι και έβλεπε τον Ερυθρό Αστέρα των Βιλντόζα και Καμπάτσο

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς

i

©Intime

Ο Μπετσίροβιτς δεν ήταν στο ΟΑΚΑ, αλλά στο Βελιγράδι και έβλεπε τον Ερυθρό Αστέρα των Βιλντόζα και Καμπάτσο

Πάρης Τσελεπίδης • 23:38 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς απουσίαζε από το ΟΑΚΑ στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού για την 30η αγωνιστική με την Μπαρτσελόνα αφού βρισκόταν στο Βελιγράδι. Εκεί όπου έπαιζε ο Ερυθρός Αστέρας με την Μπασκόνια έχοντας την προσοχή τους στους Λούκα Βιλντόζα και Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να υποδεχόταν την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 30η αγωνιστική της φετινής Euroleague ωστόσο ο Σάνι Μπετσίροβιτς ήταν απών τη φορά αυτή. Κι αυτό γιατί προτίμησε να βρίσκεται στο Βελιγράδι και στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Μπασκόνια. Τυχαίο; Σε καμία περίπτωση αφού η προσοχή του ήταν στραμμένη πάνω στους Λούκα Βιλντόζα και Φακούντο Καμπάτσο.

Τους δύο Αργεντινούς παίκτες του Ερυθρού Αστέρα για τον απλούστατο λόγο ότι αποτελούνε αμφότεροι μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για το ρόστερ που ήδη όπως φαίνεται έχει αρχίσει να δημιουργείται ή πιο σωστά έχουνε αρχίσει ήδη να οριοθετούνται συγκεκριμένοι μεταγραφικοί στόχοι τέτοιοι ώστε οι παίκτες που θα το αποτελέσουνε θα οδηγήσουνε τους πράσινους στο μονοπάτι των τίτλων.

Και πιο συγκεκριμένα στη λογική της δημιουργίας ενός Παναθηναϊκού που θα είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα διεκδικώντας και κυνηγώντας την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και στην Euroleague να έχει παρουσία τέτοια που δεν θα θυμίζει σίγουρα σε τίποτα τη φετινή χρονιά. Θα κυνηγήσει μία θέση στα playoffs και όχι μόνο.

Η παρουσία του Μπετσίροβιτς στο Βελιγράδι όπως ήταν επόμενο συνδυάστηκε και με την αγωνία του για τον τραυματισμό του Βιλντόζα στη διάρκεια του παιχνιδιού του Ερυθρού Αστέρα. Της νίκης του επί της Μπασκόνια όπου δεν μπόρεσε να είναι στο παρκέ μέχρι τέλους υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς αλλά αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το φινάλε με πολιτικά.

Ο Μπετσίροβιτς στο Βελιγράδι

Σάνι Μπετσίροβιτς Σάνι Μπετσίροβιτς

Το Sportal σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βιλντόζα εν όψει του καλοκαιριού. Για να αποτελέσει κομμάτι του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σε ένα κάδρο όπου μεταξύ άλλων υπάρχουνε και τα δύο αδέρφια Αντεντοκούνμπο. Ο Θανάσης που τη στιγμή αυτή βρίσκεται στους Μιλγουόκι Μπακς στη λογική της επιστροφής του και πάλι στο ΟΑΚΑ και ο Κώστας που είναι στη Φενέρμπαχτσε.

Στη λογική αυτή και στον όλο μεταγραφικό σχεδιασμό έρχεται να προστεθεί και το όνομα του Καμπάτσο. Η παρουσία εξάλλου του Μπετσίροβιτς στο Βελιγράδι για το σημερινό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κινήσεις που είναι σίγουρο πως γίνονται σε ένα πλάνο που θα βρει σύμφωνο και το νέο προπονητή της ομάδας. Εκτός και αν αυτός έχει ήδη συμφωνήσει και απλά δεν μπορεί να ανακοινωθεί.