Οριστικά χωρίς Παπαπέτρου η 12άδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οριστικά χωρίς Παπαπέτρου η 12άδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 20:23 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 06.10.2023

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμεινε και τυπικά εκτός 12άδας από το ντέρμπι της EuroLeague, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της πρεμιέρας της EuroLeague με τον Ολυμπιακό. Πέρα από τον τραυματία Ντίνο Μήτογλου, εκτός 12άδας έμεινε, όπως αναμενόταν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο διεθνής φόργουορντ δεν προπονήθηκε τις προηγούμενες δύο μέρες, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και δεν θα είναι στη διάθεση του Αταμάν για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Την 12άδα του Παναθηναϊκού την αποτελούν οι: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα Γκάι, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μαντζούκας.

Όσο για τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, όπως είθισται σε αυτά τα ντέρμπι, με 6 κλούβες της αστυνομίας να είναι περιμετρικά του γηπέδου και κυρίως στο σημείο άφιξης της αποστολής του Ολυμπιακού. Εντός του ΟΑΚΑ μπήκε για μια ακόμα φορά το δίχτυ ασφαλείας, που καλύπτει ουσιαστικά τον πάγκο των φιλοξενούμενων. 

Παράλληλα, μια αλλαγή σε σχέση με όσα είδαμε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει να κάνει με τα πλεξιγκλάς που τοποθετήθηκαν στη μια γωνία των εξεδρών, για να διαχωρίζει το πέταλο των οργανωμένων, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.