Το postgame του Sportal με Βραχάλη και Αβραμίδη για τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (vid)

Sportal newsroom 23:15 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 09.06.2023

Η εκπομπή του Sportal για τον δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Παρουσιάζουν οι Χριστίνα Βραχάλη και Στέφανος Αβραμίδης με εκλεκτό καλεσμένο τον προπονητή του Τρίτωνα, Μιχάλη Μιχελάκο. Ηλίας Λαλιώτης και Χρήστος Τσάλτας μεταφέρουν σε ζωντανή σύνδεση όλο το ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ.

Το Sportal εγκαινίασε τις διαδικτυακές του εκπομπές αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου τελικού της Basket League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Το Sportal μπήκε στο στούντιο και εγκαινίασε τις εκπομπές του αμέσως μετά το game 2 της σειράς των τελικών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Με παρουσιαστές τις Χριστίνα Βραχάλη και Στέφανο Αβραμίδη και καλεσμένο τον προπονητή του Τρίτωνα Μιχάλη Μιχελάκο, αμέσως μετά τον αγώνα ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπομπή.

Το Sportal σας μετέφερε ζωντανά το ρεπορτάζ του αγώνα με συνδέσεις στο ΟΑΚΑ, εκεί που οι Χρήστος Τσάλτας και Ηλίας Λαλιώτης βρίσκονταν και μετάδιδαν ζωντανά όσα συνέβαιναν μετά το παιχνίδι.

Ο Πάρις Λι και ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησαν στην κάμερα μας, ενώ έγινε ανάλυση του παιχνιδιού από τον κ. Μιχελάκο και τους δύο παρουσιαστές.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Όπως σας έχουμε υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή που το site βγήκε στον αέρα, το Sportal.gr ήρθε για να ταράξει τα νερά και να γίνει το νέο hot όνομα στην αθλητική ενημέρωση.

Μείνετε συντονισμένοι. Έπειτα από κάθε μεγάλο event, θα είμαστε εδώ να σας μεταφέρουμε τον παλμό των αθλητικών γεγονότων.