Παναθηναϊκός - Περιστέρι: Προφυλάχθηκε λόγω αδιαθεσίας ο Ουίλιαμς

Πονίτκα, Γκριγκόνις, Λι και Ουίλιαμς

i

©Intime

Παναθηναϊκός - Περιστέρι: Προφυλάχθηκε λόγω αδιαθεσίας ο Ουίλιαμς

Ηλίας Λαλιώτης 17:14 - 15.05.2023

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία από το βράδυ της Κυριακής (14/5) και ο Χρήστος Σερέλης αποφάσισε να τον προφυλάξει στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς βρισκόταν στη 12άδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο λόγος ήταν μια αδιαθεσία που ένιωσε από το βράδυ της Κυριακής (14/5), με τον Χρήστο Σερέλη να αποφασίζει να μην τον επιβαρύνει, βλέποντας και την ομάδα του να παίρνει γρήγορα μεγάλες διαφορές στο παιχνίδι.  

Χειροκροτήθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα των Εφήβων

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Περιστέρι στο παρκέ βρέθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα εφήβων του Παναθηναϊκού με το τρόπαιο που κατέκτησε στην τελική φάση που έλαβε χώρα στη Λάρισα και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ. 

Ακολούθως, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος βράβευσε τους έξι αθλητές της ομάδας που αποφοιτούν φέτος από την PAOBC Academy, Ιάσωνα Γεωργιάδη, Νίκο Τουλιάτο, Διονύση Τουμαζάτο, Γιώργο Ξωξάκο, Αλέξανδρο Σαμοντούροβ και Ουίλι Εζέτζα.