Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μπέικον, αμφίβολοι Λι και Μποχωρίδης
i

Παπαγιάννης & Μπέικον / © Intime

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μπέικον, αμφίβολοι Λι και Μποχωρίδης

Sportal newsroom 15:51 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 09.01.2023

Ο Ντουέιν Μπέικον έκανε κανονικά προπόνηση με τον Παναθηναϊκό και είναι στην διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς ενόψει του αγώνα με τη Φενέρ, ενώ την ίδια ώρα, αμφίβολοι είναι οι Πάρις Λι και Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ευχάριστα είναι τα νέα σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ντουέιν Μπέικον και τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αμερικανός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον κράτησε εκτός για το παιχνίδι με το Περιστέρι, προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του κόουτς Ράντονιτς για το ματς με τη Φενέρ (10/1, 21:30), όμως οι πονοκέφαλοι δεν λείπουν από τους Πράσινους, καθώς αμφίβολοι είναι οι Πάρις Λι και Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο Λι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην δεξιά γάμπα, ενώ ο Μποχωρίδης γκαρντ έχει πρόβλημα στη μέση, με τη συμμετοχή και των δύο να είναι αμφίβολη για το ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Απών από την προπόνηση ήταν και ο Μάριους Γκριγκόνις, που έχει ειδική άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του για την κηδεία του παππού του, αλλά θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας. Κανονικά θα είναι στην διάθεση του Ράντονιτς και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπωρούσε και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.