Στην προπόνηση της «ONE Team» ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Στην προπόνηση της «ONE Team» ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Sportal newsroom 17:36 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 14.11.2023

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρέθηκε στην προπόνηση της ONE Team στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

Στο βοηθητικό κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, που παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω προβλήματος τραυματισμού, συμμετείχε στην προπόνηση της ONE Team.

Θυμίζουμε ότι ο Ερνανγκόμεθ χειρουργήθηκε πριν λίγες ημέρες για συντριπτικό κάταγμα που υπέστη στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Ο Ισπανός χάρισε χαμόγελα στα μικρά παιδιά και συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης τους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με τα Special Olympics Hellas στο «One Team» της Euroleague

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γιορτάζει την 10η σεζόν της ενεργούς συμμετοχής της στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «One Team» της Euroleague, μέσω της συνεργασίας της με τα Special Olympics Hellas στο πλαίσιο του «Basketball is Everywhere».

Έχοντας ως γνώμονα τη διαχρονική της στήριξη στα άτομα με νοητική αναπηρία, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέτει ως κύριο στόχο του προγράμματος της φετινής σεζόν όχι μόνο να βοηθήσει τους αθλητές να αναγνωρίσουν τις δυνάμεις τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, τόσο στο μπάσκετ όσο και ως μέλη της κοινωνίας, αλλά και να προωθήσει την ένταξή τους σε αυτή. Παράλληλα, από αυτή τη σεζόν θα συμμετέχουν στις προπονήσεις και γυναίκες αθλήτριες της ομάδας των Special Olympics Hellas, γεγονός που ενισχύει την προσπάθειά μας για την προώθηση της ισότητας μεταξύ των δύο φύλων.

Οι One Team Ambassadors του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο, με την ενεργό συμμετοχή όλων των αθλητών μας, έχουν αναλάβει να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά του μπάσκετ και τις αξίες του αθλητισμού στην ομάδα των Special Olympics Hellas.

Στη δεύτερη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ έδωσε το «παρών» ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος μίλησε στους συμμετέχοντες για τη σημασία του σεβασμού και της ομαδικότητας στον αθλητισμό. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Λίγα λόγια για τα Special Olympics Hellas:

Τα Special Olympics Hellas ιδρύθηκαν το 1988 και αποτελούν το Εθνικό Πρόγραμμα των Special Olympics International που προσφέρουν, εντελώς δωρεάν, δυνατότητες άθλησης και συμμετοχής σε αγώνες και αθλητικά προγράμματα, σε 6 εκατομμύρια άτομα με νοητική αναπηρία, σε πάνω από 190 χώρες. Επί 35 χρόνια, τα Special Olympics Hellas λειτουργούν αδιάλειπτα και δραστηριοποιούνται με απόλυτη προτεραιότητά τους την υπεράσπιση και την προαγωγή των δικαιωμάτων των ατόμων με νοητική αναπηρία στον αθλητισμό. Μέσω των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων, τα Special Olympics Hellas ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν την κοινωνία για τη νοητική αναπηρία, με στόχο την ένταξη των ατόμων με νοητική αναπηρία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, καθώς και την ανάδειξη του εθελοντικού κινήματος στη χώρα μας», είχε αναφέρει ο Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή του. 

Sportal Euroleague Show με Μακάμπι - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!