Στο Βερολίνο για το πρώτο «διπλό» ο Παναθηναϊκός με Ναν και Βιλντόζα

Κάιλ Γκάι

i

Κάιλ Γκάι/ ©Intime

Στο Βερολίνο για το πρώτο «διπλό» ο Παναθηναϊκός με Ναν και Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου εκτός έδρας το βράδυ της Παρασκευής (10/11, 21:00) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα το βράδυ της Παρασκευής (10/11, 21:00, Novasports Prime) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της EuroLeague

Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν το πρώτο «διπλό» τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση μετά τις ήττες από τη Φενέρμπαχτσε και την Μπαρτσελόνα. Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στη διάθεσή του για το αποψινό ματς τους Κέντρικ Ναν και Λούκα Βιλντόζα, οι οπποίοι έχουν ταξιδέψει στη Γερμανία με την «πράσινη» αποστολή. Φυσικά, ο Τούρκος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα (80-72) από την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, ενώ η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού ηττήθηκε στη Βαλένθια, με 79-71, στην έκτη αγωνιστική.

Να αναφέρουμε ότι στην «Mercedes-Benz Arena» του Βερολίνου αναμένεται να βρεθούν περίπου 1000 φίλαθλοι του «τριφυλλιού». 

«Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι της εντός έδρας νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο. Μέχρι στιγμής έχει μείνει εντός αγώνων και σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίζει γρήγορα, χρησιμοποιεί motion επίθεση και έχει παίκτες που σουτάρουν όπως ο Μπράουν, ο Ματ Τόμας και ο Ολίντε. Επίσης, ο Τίμαν είναι πολύ έμπειρος παίκτης και ο Κουμάντζε έχει μεγάλο κορμί κάτω από το καλάθι. Επομένως, πρέπει να διατηρήσουμε τον έλεγχο. Η Άλμπα επιδιώκει συνεχώς τους αιφνιδιασμούς. Ακόμα και όταν σκοράρουμε θα πρέπει να προσέχουμε την άμυνά μας και το αντίπαλο τρανζίσιον. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Σίγουρα, θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση στην έδρα τους», ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν μεταξύ άλλων για την αποψινή αναμέτρηση. 

Άλμπα - Παναθηναϊκός: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλιτου Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!