Ο Μποχωρίδης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό

Λευτέρης Μποχωρίδης

i

Λευτέρης Μποχωρίδης / © Intime

Ο Μποχωρίδης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό

Κώστας Τσιακλής 23:08 - 11.07.2023

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με μήνυμα στα sovcial media.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αφήνει τον Παναθηναϊκό έπειτα από τρία χρόνια και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Παναθηναϊκός και Μποχωρίδης δεν θα συνεχίσουν να πορεύονται κοινά, αφού οι πράσινοι άφησαν ελεύθερο τον Έλληνα γκαρντ, το συμβόλαιο του οποίου εξέπνευσε.

Έπειτα από μια τριετία με τα πράσινα, ο Μποχωρίδης αφήνει το ΟΑΚΑ και αναζητά τη νέα του ομάδα. Οι πράσινοι επιχειρούν ριζική ανανέωση και ο Έλληνας γκαρντ δεν ήταν στα πλάνα του Αταμάν, ο οποίος θέλει να ταράξει τα νερά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Διαβάστε τι έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του:

«Πέρασαν 3 χρόνια με πολλές δυσκολίες! Παρότι οι κακές στιγμές ήταν πολλές, θα κρατήσω τα καλά και θα τα θυμάμαι για πάντα! Ευχαριστώ τον οργανισμό του Παναθηναϊκού για όλα και νιώθω περήφανος που ήμουν εκεί ακόμα και στα πιο δύσκολα χρόνια της ιστορίας του! Όλους τους συμπαίχτες που συνεργάστηκα, όπως και όλους τους προπονητές και το σταφ! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να επανέλθει εκεί που της αξίζει»!

Η επαγγελματική καριέρα του Λευτέρη Μποχωρίδη ξεκίνησε το 2010 στον Άρη. Εκεί έμεινε μια τετραετία, ενώ το 2014 μετακόμισε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ για χάρη του Παναθηναϊκού. Εκεί έμεινε μέχρι το 2017, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 2020.

Τότε ξεκίνησε η δεύτερή του θητεία στο ΟΑΚΑ, που κράτησε επίσης μια τριετία!