Η πρώτη ανάρτηση του Χουάντσο έχει τριφύλλι και πράσινη καρδιά

Η πρώτη ανάρτηση του Χουάντσο έχει τριφύλλι και πράσινη καρδιά

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:39 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 27.07.2023

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό «χτύπησε» στα social media.

Με τα «πράσινα» θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (27/7) την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού πάουερ φόργουορντ για τα επόμενε δύο χρόνια, πυροδοτώντας μία ακόμη «βόμβα» στη μεταγραφική καλοκαιρινή περίοδο. 

Ο Ισπανός, ύψους 2,06μ. φόργουορντ, με 350 παιχνίδια NBA στις πλάτες του, υπέγραψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (26/7) διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το πρωί της Πέμπτης (27/7) ανακοινώθηκε και τυπικά από την ΚΑΕ.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο μικροσκόπιο του Sportal: «Θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:36 - 27.07.2023

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο μικροσκόπιο του Sportal: «Θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού»

Από τα στοιχεία που φέρνει στο παρκέ, ως την προσωπικότητα έξω από τις τέσσερις γραμμές. Το Sportal αναλύει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με την βοήθεια του ρεπόρτερ των Τορόντο Ράπτορς, Άνταμ Λάσκαρις, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά όλη την πορεία του Ισπανού φόργουορντ την περασμένη σεζόν.

Μερικά λεπτά μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στους «πράσινους» ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «χτύπησε» στα social media. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ έκανε ένα tweet με ένα τριφύλλι και μία πράσινη καρδιά. Όπως αντιλαμβάνεστε κάτω από την ανάρτηση του Ισπανού έγινε ο «κακός» χαμός στα σχόλια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που ανυπομονούν να τον δουν να αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα στο γήπεδο. 

Το ποστ του Ερνανγκόμεθ μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: