Οριστικά τέλος για τον Παναθηναϊκό ο Νέιπιερ: Υπέγραψε στο Μιλάνο
i

O Σαμπάζ Νέιπιερ/© Photo by Will Newton/Getty Images

Οριστικά τέλος για τον Παναθηναϊκό ο Νέιπιερ: Υπέγραψε στο Μιλάνο

Sportal newsroom 17:03 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 25.01.2023

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι οριστικά ο Σαμπάζ Νέιπιερ που απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αμερικανός υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Άδοξο τέλος είχε τελικά για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση με τον Σαμπάζ Νέιπιερ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αποφάσισε τελικά να αποδεχθεί την προσφορά της Αρμάνι Μιλάνο, απορρίπτοντας αυτή του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «encestando.es», ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι και το τέλος της σεζόν, στην οποία ο Αμερικανός θα προσπαθήσει να συμμαζέψει όσα… συμμαζεύονται στην περιφέρεια των Ιταλών, που πλέον έχουν χάσει το… τρένο της οκτάδας στην Euroleague, εκτός απροόπτου.

Σε ό,τι αφορά στον Παναθηναϊκό, αυτή η εξέλιξη αναγκαστικά αλλάζει τα δεδομένα της αναζήτησής του για τη θέση των γκαρντ, με τη διαδικασία από τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους συνεργάτες να αρχίζει και από την αρχή.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός με τις σημερινές του δηλώσεις επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά για να ενισχυθεί το ρόστερ του «τριφυλλιού».