Απίθανη στιγμή στο ΟΑΚΑ - Πρόταση γάμου στο κέντρο του παρκέ μέσα σε αποθέωση

Πρόταση γάμου στο ΟΑΚΑ

i

©Intime

Απίθανη στιγμή στο ΟΑΚΑ - Πρόταση γάμου στο κέντρο του παρκέ μέσα σε αποθέωση

Ηλίας Λαλιώτης 22:18 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 15.11.2023

Μια σπάνια και συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις, με φίλο του Τριφυλλιού να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του με πρόταση γάμου στο κέντρο του παρκέ του ΟΑΚΑ.

Το «ΟΑΚΑ Experience» έχει περάσει σε άλλο επίπεδο φέτος, με πολλές εκπλήξεις, διαγωνισμούς και δώρα στους φιλάθλους που επισκέπτονται το σπίτι του συλλόγου σε κάθε αγώνα.

Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ένα ζευγάρι «κέρδισε» την ευκαιρία να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου για ένα δώρο 3.000 ευρώ, όπως συμβαίνει φέτος στα ματς της EuroLeague.

Προς έκπληξη όλων ο παρουσιαστής έδωσε την μπάλα στην κοπέλα και της είπε ότι αυτή τη φορά θα εκτελέσει με δεμένα μάτια. Κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του κοινού στις εξέδρες, σε μια ούτως ή άλλως δύσκολη προσπάθεια. Γρήγορα όμως όλοι κατάλαβαν γιατί συνέβη αυτό.

Ο φίλος της είχε γονατίσει πίσω της και μόλις γύρισε της έκανε την πρόταση μέσα σε αποθέωση από περίπου 10.000 φιλάθλους. Αυτή απάντησε ναι, ιδιαίτερα συγκινημένη, σε μια μοναδική στιγμή.

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Τετάρτης