Αποκαλυπτήρια για την τρίτη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR με Βιλερμπάν

Αποκαλυπτήρια για την τρίτη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR με Βιλερμπάν

Sportal newsroom 19:39 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 06.03.2024

Με μωβ φανέλα θα αγωνιστεί στο ματς με τη Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Euroleague (8/6, 21:15) ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Με μία διαφορετική φανέλα θα αγωνιστεί στο ματς με τη Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Euroleague ο Παναθηναϊκός AKTOR. Το τριφύλλι αποκάλυψε μέσω social media ότι οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν θα αγωνιστούν με μωβ φανέλες.

Με τον τρόπο αυτό, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα τιμήσει και την παγκόσμια ημέρα γυναίκας. Στο βίντεο που ανέβασε η «πράσινη» ΚΑΕ στο instagram, πρωταγωνιστεί ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ με τον αριθμό «41».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κυνηγάει κόντρα στη Βιλερμπάν μία ακόμη εντός έδρας νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ.

Κάλεσμα από τον Παναθηναϊκό AKTOR για ένα «παιχνίδι γεμάτο… εκπλήξεις» κόντρα στη Βιλερμπάν

Με μότο #purpleON, ο Παναθηναϊκός AKTOR καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague με τη Βιλερμπάν.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την 4άδα πριν το ντέρμπι στο ΣΕΦ | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

18:19 - 06.03.2024

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την 4άδα πριν το ντέρμπι στο ΣΕΦ | Sportal EXPLAINER

Τα κομπιουτεράκια έχουν βγει για τη μάχη της 4άδας στη Euroleague, με το ντέρμπι του ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική, να κρίνει σε σημαντικό βαθμό την τύχη των «αιωνίων» για το πλεονέκτημα έδρας στην φάση των playoffs της διοργάνωσης. Πριν τη μεταξύ τους κόντρα ωστόσο, το ίδιο must win είναι τα παιχνίδια με Βίρτους Μπολόνια και Βιλέρμπαν αντίστοιχα, καθώς σε διαφορετικό σενάριο τα δεδομένα αλλάζουν ενόψει της αναμέτρησης του Φαλήρου.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του μετά τη διακοπή και «ποντάρει» πολλά και στη στήριξη των φιλάθλων του. Μετά τον θρίαμβο στη Μαδρίτη και τη νίκη επί του Κολοσσού για την Basket League, ακολουθεί η «πονηρή» αναμέτρηση με τους Γάλλους.

Γι' αυτό όλοι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR περιμένουν τον κόσμο να γίνει για άλλη μια φορά ο 6ος παίκτης στο ΟΑΚΑ και υπενθύμισε πως είναι σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης κόντρα στη Βιλερμπάν, προαναγγέλλοντας μάλιστα ένα παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις.