Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: Υπέβαλλε ένσταση για τη φάση του τζάμπολ και του Νίμπο (vid)

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: Υπέβαλλε ένσταση για τη φάση του τζάμπολ και του Νίμπο (vid)

Sportal newsroom 22:32 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 21.05.2024

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τη φάση που οι διαιτητές έδωσαν τζάμπολ στα 15,5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα και κατόπιν απαίτησης του Έργκιν Άταμαν υπέβαλαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Η λανθασμένη υπόδειξη του Κροάτη διαιτητή Λούκα Κάρντουμ στο φινάλε του αγώνα (υπέδειξε καλάθι σε προσπάθεια του Λορένζο Μπράουν, αλλά δεν είχε δίκιο) προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των ανθρώπων του Παναθηναίκού AKTOR και του προπονητή της ομάδας Εργκίν Άταμαν.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, καθώς θεωρούν πως μετά την λανθασμένη υπόδειξη του Κάρντουμ έπρεπε να έχουν την κατοχή της μπάλας.

Οι διαιτητές από την μεριά τους υπέδειξαν τζάμπολ καθώς θεωρούν ότι η μπάλα ήταν διεκδικούμενη από τη στιγμή που δεν υιοθετήθηκε η υπόδειξη του διαιτητή.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που απομένει είναι να κριθεί η συγκεκριμένη ένσταση, αν και θεωρείται δύσκολο, να δικαιωθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR σ’αυτή την περίπτωση.

Μάλιστα, η ένσταση αφορά και την κατοχή της μπάλας με τον Τζος Νίμπο, καθώς πατούσε εμφανώς εκτός παρκέ μπροστά στα μάτια του Λούκα Κάρντουμ, όπως επίσης και την αλλαγή του χρόνου στο τζάμπολ, καθώς θεωρούν πως κακώς δόθηκαν 14 δευτερόλεπτα αφού έπρεπε να επιτεθούν με τον χρόνο στα 3.8 δευτερόλεπτα.