Γκραντ στο Sportal: «Ο Ναν έκανε τα πάντα στο γήπεδο»

Sportal newsroom 00:13 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 10.02.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (74-63) και αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν.

Τις 16 νίκες στη φετινή Euroleague έφτασε ο Παναθηναϊκός AKTOR. Το τριφύλλι επικράτησε 74-63 της Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στην κάμερα του Sportal. Ο Αμερικανός γκαρντ αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν και τόνισε ότι όλοι παίκτες που έπαιξαν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μόνο στόχο τη νίκη.

«Όποιος έπαιξε στον αγώνα σήμερα, ένιωσα ότι μπήκε μόνο για να πάρουμε τη νίκη ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Ήταν φανταστικό», σημείωσε αρχικά ο Γκραντ.

«Ποτέ δεν ξέρεις. Φτάσαμε κοντά, προσπαθήσαμε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νίκη», σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ για τη διαφορά που κυνήγησε το τριφύλλι απέναντι στους Τούρκους.

Ο Τζέριαν Γκραντ αποθέωσε και τον Κέντρικ Ναν. «Έκανε τα πάντα στο γήπεδο. Μας ώθησε προς τη νίκη», σημείωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Μας τοποθετεί εκεί που πρέπει να είμαστε στις κορυφαίες 3-4 ομάδες, προκειμένου να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Είναι κάτι που θέλουμε. Λατρεύω να παίζω ματς εντός έδρας μπροστά σε αυτό το κοινό», είπε ο Γκραντ για τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Για το κύπελλο, ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε στην κάμερα του Sportal: «Είναι ένας από τους στόχους να το κερδίσουμε. Ανυπομονώ να παίξουμε»

«Είναι μία καλή ομάδα. Λογικά θα τους συναντήσουμε στο Final 8», είπε ο Γκραντ για τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός - Φενέρ 74-63: Τρίγωνο του «διαβόλου» Λεσόρ, Χουάντσο & Ναν! - Sportal Euroleague Show