Η στιγμή που ο Σάρας ζητάει από τον Αταμάν να αφήσει έξω τον Σλούκα (vid)
i

©intime

Η στιγμή που ο Σάρας ζητάει από τον Αταμάν να αφήσει έξω τον Σλούκα (vid)

Sportal newsroom 09:58 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:09 - 29.05.2024

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Final Four αστειεύτηκε στον Εργκίν Αταμάν, λέγοντάς του να αφήσει έξω τον Σλούκα από τον ημιτελικό.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον μεγάλο ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε για το Final Four στο Βερολίνο. Οι Πράσινοι όντας πάνοπλοι έχουν ως στόχο να περάσουν το εμπόδιο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης και να φτάσουν στον τελικό με στόχο να κατακτήσουν το έβδομο αστέρι.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χθες (23/5) πήρε τον λόγο ο προπονητής της Φενέρ, Σάρας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα με αφορμή μια κουβέντα που είχε μεταξύ τους προηγουμένως.

Συγκεκριμένα, η κουβέντα είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Έλληνας γκαρντ δεν έπαιξε στον ημιτελικό του Final Four του Βερολίνου το 2009 κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, αφού είχε μείνει εκτός 12αδας.

Εκεί «πάτησε» ο Σάρας, ο οποίος αστειεύτηκε στον Εργκίν Αταμάν και του είπε να αφήσει εκτός 12αδας τον Κώστα Σλούκα για το παιχνίδι με τη Φενέρμπατχτσε.

«Είναι το καλύτερο Final Four σε ποιότητα, αναμετρήσεις. Όλα τα ματς κρίθηκαν στο καλάθι. Όσο τρελό και αν ακούγεται, πήγα στο γήπεδο και είδα ότι το λένε Uber Arena.

Το 2009 είχε άλλη ονομασία. ο Κώστας (Σλούκας) μου είπε ότι είχε μείνει εκτός 12άδας, Ίσως ο Εργκίν μπορεί να τον αφήσει ξανά εκτός...», ήταν τα λόγια του.