Μια νίκη για το Βερολίνο

Μακάμπι - Παναθηναϊκός

i

©Intime

Μια νίκη για το Βερολίνο

Νίκος Καλαμπάκας 08:58 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 19.05.2024

Παναθηναϊκός AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ συγκρούονται απόψε στις 21.15 στο ΟΑΚΑ και ο νικητής τσεκάρει εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον αγώνα που θα καθορίσει ποια από τις δύο ομάδες θα τσεκάρει το εισιτήριό της για το Final 4 του Βερολίνου.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κυνηγάει την πρώτη της παρουσία σε Final 4 έπειτα από τη σεζόν 2011-2012, όταν και είχαν βρεθεί σε αυτό της Πόλης, που τελικά είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός.

Στη χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ που ήταν ο μοναδικός παίκτης των πρασίνων που δεν αγωνίστηκε στο Game 3 και το game 4. Ο Ισπανός φόργουορντ θα βρεθεί ξανά στη 12αδα.

Μετά τις θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, η κατάστασή του είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πριν, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει και το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο, ώστε να δώσει το «παρών» στο Game 5.

Ο Αταμάν λοιπόν έχει πλήρη σύνθεση, γεγονός που του επιτρέπει να καταστρώσει άνετος τα πλάνα του ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

Χωρίς τον Ουέιντ Μπόλντγουιν θα παραταχθεί η Μακάμπι. Ο Όντεν Κάτας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο γκαρντ, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Σόρκιν που είχε ίωση και Ντιμπαρτολομέο ο οποίος τραυματίστηκε σε αγώνα για το πρωτάθλημα του Ισραήλ στον ώμο. Ίλια Μπελόσεβιτς, Εμίν Μόγκουλκοτς και Μεχντί Ντιφαλά οι διαιτητές του αγώνα.