Οι Ισραηλινοί δεν πιστεύουν τι μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ: «Η απόλυτη τρέλα»

ΟΑΚΑ

Οι Ισραηλινοί δεν πιστεύουν τι μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ: «Η απόλυτη τρέλα»

Sportal newsroom 11:33 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:54 - 18.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του στο Game 5 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και στο Ισραήλ κάνουν λόγο για τρέλα!

Μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 95-88 στο Game 4 της σειράς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Βελιγράδι, η σειρά μεταφέρεται σε Game 5 στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου δεν θα πέφτει... καρφίτσα, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν sold out σε χρόνο ρεκόρ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ζήτηση για ένα εισιτήριο έφτασε σε απίθανα επίπεδα, ενώ μέχρι και 100.000 άνθρωποι βρέθηκαν στην αναμονή για ένα «μαγικό χαρτάκι», δείγμα της... τρέλας που επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ομάδας για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Η «πράσινη» παράνοια για ένα εισιτήριο και το ΟΑΚΑ που αναμένεται κατάμεστο δεν έμειναν ασχολίαστα και στο Ισραήλ. Αυτό γιατί ο Τύπος της χώρας έκανε εκτενή αναφορά στην ζήτηση, αλλά και την στήριξη των φίλων του τριφυλλιού, που ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι της Τρίτης του Πάσχα (07/05).

Η Walla μάλιστα σε δημοσίευμά της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τουλάχιστον 82.000 άτομα περίμεναν στην online ουρά για να αγοράσουν εισιτήριο», δείχνοντας έτσι την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου, αλλά και με πόσο ενδιαφέρον παρακολουθούν και στο Ισραήλ την ζήτηση των εισιτηρίων για το Game 5 της σειράς.

ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός