Αγγελόπουλοι: «Γράψαμε ιστορία - Κερδίσαμε μία ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ»
i

© Intime

Αγγελόπουλοι: «Γράψαμε ιστορία - Κερδίσαμε μία ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ»

Sportal newsroom 22:04 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 18.02.2024

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσαν μετά το φινάλε του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR ότι ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Κρήτη.

Ευτυχισμένοι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό ήταν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι ισχυροί άνδρες της ομάδας του Πειραιά μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 69-58 κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR σχολίασαν ότι οι Πειραιώτες έγραψαν ιστορία στην Κρήτη.

«Σήμερα το παιχνίδι παίχτηκε σε χαμηλό σκορ. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει πολύ φέτος, δεν ήταν καθόλου εύκολο, οι δυο ομάδες είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και νομίζω αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην κατάκτηση μας. Η κερκίδα ήταν πολύ καλή, με κάποιες εξαιρέσεις όχι από την δική μας πλευρά», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Για την αναφορά τους στις "μαγικές στιγμές", ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε: «Όταν ο αντίπαλος δυναμώνει και εσύ συνεχίζεις να είσαι εξίσου καλός και να παλεύεις, γιατί ο Παναθηναϊκός μας έχει κερδίσει φέτος και τον έχουμε κερδίσει και εμείς, είμαστε και οι δυο ομάδες οι καλύτερες της Ευρώπης».

Για το τι σημαίνει αυτή η κατάκτηση του τροπαίου, ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού σημείωσε: «Χαρά, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και το μόνο που βλέπουμε είναι η Ζαλγκίρις».

Για τους στόχους της ομάδας, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι: «Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι-οφ (σ.σ στη Euroleague). Είναι πολλές ομάδες κοντά, αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και αν είναι δυνατόν να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον αν θα γίνει περαιτέρω ενίσχυση ή θα μείνει η ομάδα ως έχει: «Με αυτή την ομάδα θα συνεχίσουμε. Και να συμπληρώσω πως η ενίσχυση που έχει γίνει μεσούσης της σεζόν όταν σου έχουν τραυματιστεί οι δυο σέντερ σου ήταν κάτι μοναδικό, το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί σε καμία άλλη ομάδα να προσθέσει τόση ποιότητα με την προσθήκη των Ράιτ και Πετρούσεφ. Με αυτό το ρόστερ θα πάμε μέχρι τέλους. Κάνουμε ότι μπορούμε για να βάλουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης».

«Από το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έχει δαπανήσει πολλά και μεγάλα ποσά. Όταν κερδίζει έναν τέτοιο αντίπαλο και με μεγαλύτερο μπάτζετ έχει μεγάλη αξία και δυναμική. Νομίζω ζούμε μοναδικά συναισθήματα, είμαστε κυπελλούχοι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, είναι κάτι καταπληκτικό για τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Απολαμβάνουμε μαγικές στιγμές με την ομάδα. Ζήσαμε πολύ έντονα τον σημερινό τελικό», σχολίασε μετά τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος

«Άλλαξαν πριν κάποια χρόνια τα πράγματα στο μπάσκετ και νομίζω ότι τα παιχνίδια παίζονται μέσα στα γήπεδα και ο καλύτερος κερδίζει», απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ερώτηση για την αναφορά στο «τι άλλαξε στο μπάσκετ».

Για τον επόμενο στόχο του Ολυμπιακού, ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας σχολίασε: «Έχουμε κατακτήσει ήδη τους δυο από τους τρεις εγχώριους τίτλους της σεζόν. Στην Ελλάδα ο επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην Ευρωλίγκα και πιστεύω ότι και εκεί θα πάμε πολύ καλά»