Χαμός στο ΟΑΚΑ - Αποβολή Αταμάν και ειρωνικά χειροκροτήματα από Αταμάν, Κοντό, Λεσόρ (vid)

Χαμός στο ΟΑΚΑ - Αποβολή Αταμάν και ειρωνικά χειροκροτήματα από Αταμάν, Κοντό, Λεσόρ (vid)

Sportal newsroom 22:59 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 05.06.2024

Λίγο πριν από το τέλος του Game 1 των τελικών ο Εργκίν Αταμάν δέχτηκε δεύτερη τεχνική ποινή και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση.

Τεράστια ένταση στο κλειστό του ΟΑΚΑ λίγο πριν απο το τέλος και σε κρίσιμο σημείο του Game 1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αυτό γιατί ο Ντίνος Μήτογλου σκόραρε από κοντά και όλοι περίμεναν πως θα κέρδιζε φάουλ, όμως οι διαιτητές χρέωσαν με βήματα τον Έλληνα φόργουορντ.

Αυτή η απόφαση έφερε την... έκρηξη του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έφτασε μέχρι το κέντρο του γηπέδου και διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές για την απόφασή τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή, που ήταν η δεύτερη για τον Τούρκο προπονητή, ο οποίος αποβλήθηκε.

Ο Αταμάν έμεινε για μερικά δευτερόλεπτα στο παρκέ και χειροκροτούσε ειρωνικά τους διαιτητές, όπως και ο Δημήτρης Κοντός, αλλά και ο Ματίας Λεσόρ, με τα νεύρα στον πράσινο πάγκο να είναι... τεντωμένα με το πέρας του αγώνα. Εν τέλει κατά την έξοδό του από το παρκέ ο Τούρκος κόουτς χειροκροτήθηκε από το κοινό της ομάδας των επτάκις πρωταθλητών Ευρώπης.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός post game LIVE για τον πρώτο τελικό της Basket League