Οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειχναν «χρήματα» στον Κάνααν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειχναν «χρήματα» στον Κάνααν

Sportal newsroom 23:44 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 10.06.2024

Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Game 3 των τελικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τους φίλους των «πράσινων» να μην τον αφήνουν ήσυχο.

Η ένταση στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο Game 3 των τελικών του πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα, σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου. Κάτι που φάνηκε και από τον παλμό στην κερκίδα του ΟΑΚΑ.

Ο Αϊζάια Κάνααν είχε βρεθεί στο επίκεντρο των φίλων των «πράσινων» έπειτα απ' όσα είχαν συμβεί στο Game 2 των τελικών, στο ΣΕΦ, καθώς είχε κάνει κίνηση «χρήματα» προς τον Κώστα Σλούκα, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να τον αποδοκιμάζουν έντονα.

Μάλιστα λίγο πριν από το τέλος αρκετοί φίλοι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν που βρίσκονταν στις court seats του ΟΑΚΑ θέλησαν να... πικάρουν τον Αμερικανό σουτέρ με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Πώς; Κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση «χρήματα» προς τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών πήγαν ένα βήμα παρακάτω, καθώς έβγαλαν χρήματα από την τσέπη για να κάνουν ακόμα πιο έντονο το πικάρισμα, με τον Κάνααν να μην απαντάει και να μην δίνει συνέχεια.

Ναν και Λεσόρ κράτησαν ζωντανό τον Παναθηναϊκό και επιστροφή στο ΣΕΦ για τη μάχη του τίτλου!