Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Sportal newsroom 00:02 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 03:29 - 21.03.2024

Ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR μετά τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη παρακολούθησε από κοντά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 30ή αγωνιστική της Euroleague. Το τριφύλλι επικράτησε 89-76 στο Βελιγράδι και έκανε αποφασιστικό βήμα για την τετράδα.

Ο Φίλιππος Νικολαΐδης παρακολούθησε δίπλα από τον πάγκο του Εργκίν Αταμάν τον αγώνα. Μετά τη νίκη του τριφυλλιού, ο νεαρός γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR, φωτογραφήθηκε με τον Σλούκα και ο Λεσόρ του υπέγραψε τη φανέλα που του δώρισε η πράσινη ΚΑΕ.

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κάλυψε τα έξοδα της κηδείας της Ντουμιτρέσκου - Η φανέλα της θα υψωθεί στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Σειρά ενεργειών που θα γίνουν στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Ο σύλλογος ανέλαβε τα έξοδα κηδείας της εμβληματικής αρχηγού του τμήματος βόλεϊ γυναικών ενώ σε συνεννόηση με την οικογένειά της θα στηρίξει τον γιο της, Φίλιππο.

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ακόμη ότι θα διοργανωθεί φιλικό προς τιμή της πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν. Στο πλαίσιο του αγώνα αυτού θα υψωθεί η φανέλα με το νούμερο 9 που φορούσε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου στην οροφή του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος.

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου πέθανε σε ηλικία 46 ετών από ανακοπή καρδιάς την Κυριακή 3 Μαρτίου. Ο θάνατός της προκάλεσε σοκ σε όλη την ελληνική αθλητική κοινότητα. Η εκλιπούσα ήταν σημαντική μορφή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ελλάδας. Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΦΟ Βριλησσίων. Με την ομάδα των βορείων προαστίων κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Η Ντουμιτρέσκου είχε λάβει την ελληνική υπηκοότητα και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Ρουμανία, όπου είχε φτιάξει ακαδημία βόλεϊ.

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 76-89: «Διπλό» τετράδας στην Stark Arena με... Fantastic Four!