Το «πράσινο» μήνυμα προς τον κόσμο: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

ΟΑΚΑ

Το «πράσινο» μήνυμα προς τον κόσμο: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

Ηλίας Λαλιώτης 12:41 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 09.02.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (21:15) και στο πλαίσιο αυτό η «πράσινη» ΚΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο.

Η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Φενέρμπαχτσε πλησιάζει, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague. Στο πλαίσιο αυτό η «πράσινη» ΚΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο, ζητώντας στήριξη σε φίλαθλα πλαίσια και μόνο με τη φωνή, ώστε να ωθήσει τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν σε ακόμα μια σημαντική νίκη.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αναφέρει:

Εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Fenerbahce Beko Istanbul (9/2, 21:15) για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εξής:

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30.

Καθότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά και για την αποφυγή της δικής μας ταλαιπωρίας, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό μας.

Για όσους έρθουν νωρίς στο γήπεδο, έχουν προετοιμαστεί πολλές εκπλήξεις και δώρα, με δεκάδες δράσεις που θα λάβουν χώρα εντός και εκτός του παρκέ.

Όταν έρθει η στιγμή να παρακολουθήσουμε τον αγώνα, καθόμαστε αυστηρά και μόνο στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας.

Στηρίζουμε την ομάδα με μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.

Προστατεύουμε το «σπίτι» μας και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη.

Σταθμεύουμε το όχημά μας αποκλειστικά στις καθορισμένες θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται στα Parking του ΟΑΚΑ και όχι στα πεζοδρόμια, ώστε να μην παρενοχλείται η διέλευση των υπόλοιπων οχημάτων.

Ακολουθούμε τις υποδείξεις των security, με σκοπό τη σωστή κατανομή των οχημάτων στα Parking και την αποφυγή της ταλαιπωρίας μας στην έξοδο.

Υπενθυμίζεται πως στους αγώνες της Euroleague, η είσοδος των παιδιών άνω των τριών ετών γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη ξεχωριστού εισιτηρίου και σε καμία περίπτωση με αυτό του γονέα.

**Δεδομένου πως ο αγώνας είναι sold out, με αίσθημα ευθύνης προς τους φιλάθλους της ομάδας, ξεκαθαρίζεται πως δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν πάροχο, εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε και όλη τη δράση της Παρασκευής

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }